USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Велосипедист був п’яний: подробиці ДТП на проспекті Волі в Луцьку

1 Травня 2023 10:38
У поліції повідомили деталі ДТП, що сталася вчора на проспекті Волі.

Як поінформували у пресслужбі ГУ НП у Волинській області, 39-річний житель Луцького району, керуючи велосипедом Activ у стані сп’яніння, зіткнувся із припаркованим автомобілем Skoda Octavia, після чого впав на проїжджу частину.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, за ст. 291 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення чинних на транспорті правил.

Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
К.лучанин Показати IP 1 Травня 2023 11:23
Ремарка: А чому "припаркований" автомобіль стояв на тротуарі у поліції до цього претензій нема? Якщо і велосипедист був під мухою то при відсутності авто в тому місці він би не впав. Ну не зорієнтувався вчасно, градуси завадили і авто не зумів обминути , як перешкоду.
Справедливий до К.лучанин Показати IP 1 Травня 2023 12:02
Це не тротуар, це кармани для паркування, там не заборонено стояти.
К.лучанин до Справедливий Показати IP 1 Травня 2023 17:01
Згідний! Але колись там були тротуари. Для парковки могли б зробити спеціальні з розміткою кишені , а не використовувати бувші тротуари. Зрештою про пішоходів ніхто не думав. Як у тій пісні: автомобілі все заполонили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus