USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Великдень без газу: у Луцьку гуртожиток відключили від постачання

14 Квітня 2017 22:53
Через несплату коштів квартино-експлуатаційною частиною на користь «Волиньгазбуду», від газопостачання відключили гуртожиток, що на вулиці Стрілецькій, 15.

В редакцію звернулись мешканці будинку, які повідомили, що їм без попередження відключили газопостачання, попри те, що сплачують за спожите блакитне паливо вони регулярно.

Мешканці кажуть, що вже звертались до начальника квартарно-експлуатаційної частини, проте той сказав, що «платити нічого не збирається». Натомість, у «Волиньгазі» їм пообіцяли знайти вирішення ситуації. Тому мешканці 5 квартир Великдень зустрічатимуть без газу.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини в «Волиньгазі» повідомили, що будинок отримує газ від експлуатаційної компанії, яка заборгувала «Волиньгазбуду» 700 тисяч гривень - за ці борги і відключили газ.

«Можливо, люди справно платили за спожиті послуги, проте, на рахунок «Волиньгазбуду» вони не поступали, тому мешканці могли стати заручниками ситуації», - кажуть у «Волиньгазі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
:) Показати IP 15 Квітня 2017 01:21
Чому люди дозволяють з себе лохів робити?
Фигвам Показати IP 15 Квітня 2017 13:29
коментар було видалено
Споживач Показати IP 15 Квітня 2017 15:37
Дозволили відключити,то страдайте.Відключення від газу-технологічний процес,якщо це багатоповерхівка.Чому не стали на захист своїх прав?А підключити також буде не просто.Думайте накінець головою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus