USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Верховна Рада не призначила виборів мера Луцька

8 Лютого 2018 14:18
Верховна Рада України 8 лютого вкотре спробувала прийняти постанову про призначення виборів у Луцьку 20 травня 2018 року.

Проте рішення не прийняли, оскільки «за» проголосували лише 206 депутатів, йдеться на сайті Верховної Ради.

Зауважимо, у фракції БПП - 72 «за» з 136.

У фракції «Народний фронт» - 61 «за» з 81.

«За» свої голоси віддали зокрема Ігор Гузь, Ігор Лапін та позафракційна, нардеп від УКРОПу Ірина Констанкевич. Юрій Савчук відсутній. З депутатської групи «Воля народу», до якої належать Степан Івахів і Сергій Мартиняк не проголосував жоден депутат. 0 «за» з 43 у фракції «Опозиційний блок».

Свого часу нардеп Ігор Гузь наголошував, що вибори в Луцьку відкладають для дестабілізації ситуації в місті. Нагадаємо, перед своїми канікулами Верховна Рада так і не змогла проголосувати за призначення виборів у Луцьку. Для цього не вистачило голосів нардепів.

Нардеп Тарас Батенко заявив, що призначення виборів Луцького міського голови свідомо гальмується фракцією БПП у Верховній Раді, оскільки вона вважає Луцьк «своїм містом».

Інформаційне агентство Волинські Новини попередньо провело опитування, чому, на думку лучан, ВР затягує вибори мера у Луцьку. Більшість зійшлася на тому, що такою є вказівка Адміністрації Президента та у БПП й Гунчика (Володимир Гунчик - голова ОДА) немає пристойного кандидата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ІДІОТИЗМ !!! Показати IP 8 Лютого 2018 16:27
Приду...ок Івахів ще не назбирав достатньо грошей для цих виборів та й кандидата на мера реального не має. А як хочеться, щоб був такий же, як попередній, з потрохами куплений злодійським Континіумом!.. Щоб продовжувати грабувати лучан, як кажуть, за всіма статтями: від води до тепла, від землі до каналізації... Коли вже їх жадібну пельку перекриє?
Це ж КОРУПЦІЯ !! Показати IP 9 Лютого 2018 14:47
Рижий волинськийкнязьок чекає, коли замість Гунчика приїде чи привезуть колишнього зам глави МВС та зам голови ОДА Київської обл Олесандра Савченка, який всіх построїть і забезпечить перемогу у Луьцку потрібному для "Континіуму" кандидату. Отоді вже й оголосять вибори мера Луцька. Розумієте - до чого вже дожилися, поспішаючи в Європу?! В Європу і лише в Європу дійсно треба поспішати, але не отакими совковими традиціями, не з такою підкупно-злодійською практикою організації виборів, не з отакими вчорашнього штибу корумпованими керівниками і т.п.
до речі до Це ж КОРУПЦІЯ !! Показати IP 9 Лютого 2018 14:52
... до речі, сусідом цього Савченка по дачі, що на узбережжі Дніпра під Вишгородом, є Ярослав Москаленко, керівник депгрупи "Воля народу" у ВРУ, з яким Івахів разом і фінансують це збіговисько колишніх регіоналів.
до речі до до речі Показати IP 9 Лютого 2018 15:51
...до речі, і разом проштовхують цього "безцінного" кадра для подальшої руйнації нашої Волині. Блін, що ж нас чекає попереду?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus