USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Верховна Рада показала здоровий глузд, коли не дала грошей на вибори

29 Жовтня 2008 19:12
Депутат Верховної Ради  України, член фракції БЮТ Віктор Олійник переконаний, що, не проголосувавши за виділення коштів на проведення дострокових виборів, парламентарі продемонстрували здоровий глузд. Про це він розповів 29 жовтня у телефонному коментарі «Волинським Новинам».
Верховна Рада України працює. І працює продуктивно,  – переконаний депутат Верховної Ради, член фракції БЮТ Віктор Олійник.
За його словами, депутати проголосували і підтримали 245 голосами узгоджений урядом та Президентом законопроект щодо заходів із подолання наслідків світової економічної кризи в Україні. Сьогодні, 29 жовтня, ще працюватимуть комітети, а завтра законопроект розглядатимуть у другому читанні. Як переконував бютівець, це дасть можливість залучити додаткові інвестиції та стабілізувати ситуацію на обмінному ринку.
Водночас ВР не підтримала законопроект нардепа Ксенії Ляпіної (НУ-НС – «ВН») про виділення 471 мільйона гривень на проведення дострокових виборів. Пан Олійник розповів, що «за» цей законопроект проголосувало 35 нашоукраїнців, 170 регіоналів і 17 литвинівців. «Уся Україна побачила, хто хоче в умовах економічної кризи і хаосу в Україні проведення дострокових виборів», – наголосив він.
Також, за словами Віктора Олійника, більшість не підтримала законопроекту депутата від Партії регіонів Олени Лукаш, який був спрямований на зміну законодавства щодо проведення дострокових парламент виборів.
«Верховна Рада продемонстрував здоровий глузд і розуміння ситуації, коли органи влади мають працювати, а не займатися демагогією», – переконаний нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus