USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ветеранам органів внутрішніх справ до лікарні принесли освячені фрукти

19 Серпня 2008 17:53
Цьогоріч велике християнське свято Преображення для колишніх працівників внутрішніх справ стало особливим. Про це 19 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Сьогодні відзначається велике церковне свято Преображення Ісуса Христа, яке в народі називають Спасом.  Воно не оминуло і ветеранів органів внутрішніх справ (ОВС), для яких в приміщенні Ради ветеранів вперше було проведено виставку дарів природи вирощених самими господинями-ветеранами.За інформацією ВЗГ УМВС України у Волинській області, ініціаторами виставки виступили Волинська обласна організація ветеранів ОВС України та Волинська обласна профспілкова організація атестованих працівників міліції.
Оскільки виставка присвячена до християнського свята, настоятель храму Георгія Побідоносця отець Олександр звершив службу і освятив виставкові овочі та фрукти. До привітань також приєднався депутат обласної ради Петро Олешко. Після проведених урочистостей почесна делегація відвідала ветеранів органів внутрішніх справ, які зараз перебувають на лікуванні у госпіталі, та привітали їх із святом, подарувавши освячені плоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus