USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ветеранам подякували за мирне небо. ФОТО

8 Травня 2012 10:32
Подарунки та квіти від Благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» з нагоди Дня Перемоги отримали ветерани Великої Вітчизняної війни та учасники бойових дій. Із прийдешнім святом їх привітали також представники благодійної організації «Дитяча місія. Україна» та Луцький міський голова Микола Романюк.

Урочисті заходи відбулися 7 травня в приміщеннях Луцької міської організації ветеранів та Луцького терцентру соціального обслуговування.

Під час зустрічі у Луцькій міській організації ветеранів її представники отримали від благодійного фонду Ігоря Палиці квіти, вітальні листівки та подарунки.



Як зауважив голова ветеранської організації Валерій Севрюков, напередодні Дня Перемоги він звернувся до Благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» за підтримкою, адже про доброчинні справи фонду чув давно. «Для того, щоб нагадати про цінність цих людей, ми звернулися до Благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», щоб він зміг їх відзначити», - додав він.

Севрюков стверджує, що у фонді «Новий Луцьк» одразу ж відгукнулися, і, вивчивши обставини, вирішили допомогти ветеранській організації. Як результат, завдяки фонду подарунки отримали 110 ветеранів.



Директор Благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ніна Тарасенко додала, що завдяки зусиллям фонду подарунки отримають й ті ветерани, які за станом здоров’я не змогли відвідати захід.

Валерій Севрюков подякував фонду Ігоря Палиці за підтримку ветеранів і вручив директору фонду Ніні Тарасенко відповідну грамоту.

Ніна Тарасенко привітала ветеранів зі святом: «Прошу передати вітання рідним, близьким і тим із вас, хто причетний до цих подій. Хочу побажати усім терпіння і здоров’я». Вона також зауважила, що напередодні свята Перемоги старшому поколінню треба обов’язково приділити увагу. «Насамперед хочу побажати здоров’я тим людям, які на своїх плечах перенесли страшне воєнне лихоліття. Хай Бог дає, щоб не дочекалися цього наші онуки та діти», - додала вона.

Також ветерани отримали візитівки фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Так, Ніна Тарасенко зауважила, що ветерани завжди в разі потреби можуть звернутися по допомогу до представників фонду «Новий Луцьк».

Також завдяки підтримці Благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», Луцької міської ради та благодійної організації «Дитяча місія. Україна» подарунки цього дня отримали і підопічні Луцького територіального центру соціального обслуговування.

Директор Благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ніна Тарасенко побажала ветеранам та вдовам загиблих під час Великої Вітчизняної війни міцного здоров’я та довгих років життя. «Наше покоління завдячує вам за мирне небо над головою. Бажаю, щоб у ваших родинах був затишок, мир, спокій, тому що ви нам подарували мир», - додала Ніна Тарасенко. Спільно з соцпрацівниками вона вручила подарунки і квіти підопічним терцентру.


Ніна Тарасенко відзначила, що завдяки підтримці фонду подарунки отримали близько тисячі ветеранів, учасників бойових дій і солдатських вдів. «Ми розпитали, які в них є питання, проблеми, яку допомогу їм можна надати, залишили їм свою інформацію і тепер їм допомагаємо», - додала Ніна Тарасенко.




Ветерани також отримали подарунки від Луцького міського голови Миколи Романюка та благодійної організації «Дитяча місія. Україна»

Луцький міський голова Микола Романюк привітав ветеранів із прийдешнім Днем Перемоги і побажав їм здійснення мрій. «Хочу щиро вам подякувати за ваш подвиг, за те, що ми, наші діти, наші онуки можуть жити під мирним голубим небом», - додав Романюк.

З його слів, надзвичайно приємно, що напередодні Дня Перемоги знайшлися благодійники, які прагнуть допомогти ветеранам. «Це – дуже добре, і я щиро від душі їм за це дякую. У бюджеті на все коштів не вистачає, але є такі люди, які своєю душею, серцем відчувають те, що можуть допомогти», - додав градоначальник.

Користуючись нагодою, усіх ветеранів привітала також директор Луцького територіального центру соціального обслуговування Галина Шатецька. Вона відзначила, що фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» традиційно підтримує терцентр. «За підтримки фонду подібну допомогу отримали підопічні і на Великдень», - зауважила Шатецька. Вона додала, що завдяки благодійникам подарункові набори отримають ті ветерани, які не змогли відвідати подію.

Вручення подарунків від благодійників відбулося в святковій атмосфері. Для підопічних терцентру організували концерт і святковий обід.



Ветерани виконували пісні воєнних часів, а також для них співали учні Луцької спеціалізованої школи №1.


Директор благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ніна Тарасенко також додала, що в межах проекту фонду щодо вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни, 9 травня ветерани зможуть дістатися на кладовище, що в селі Гаразджа. Проїзд у тролейбусах для них і членів їхніх родин буде безоплатним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
івапро Показати IP 8 Травня 2012 12:12
http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4fa6a18d8a18/ - до теми! Дуже актуально!
1 Показати IP 8 Травня 2012 13:16
Все як завжди. Пакети роздали. Всі раді. І до наступних виборів... І звичайно потім влада, недоторканісь, лобіювання бізнес інтересів, неявка на засідання парламенту... А нащо, перед виборами гречку роздав і депутат. Теж мені послідовник Льоні Космоса....
1 Показати IP 8 Травня 2012 14:44
Боголепов!!! :)
Обурений Показати IP 8 Травня 2012 15:27
ЧОМУ БЕЗ ЗІРОЧКИ?????
antikommi Показати IP 8 Травня 2012 22:50
Романюк без лєнточки?? А царь-то, нєнастаящій!
Патруль Показати IP 9 Травня 2012 15:14
Волинські новини: зробили ведмежу послугу палиці http://www.pravda.com.ua/news/2012/05/8/69674152/
Внучка бабусі ветерана Показати IP 9 Травня 2012 15:56
не знаю, хто попередні коментарі писав - та мабуть не діти та внуки ветеранів? А ми дякуємо Палиці та фонду!
ну ну Показати IP 9 Травня 2012 17:36
а в кожному пакетику - "откриточка", а в ній - зразок "бюлетеньчіка", як і за кого на виборах голосувати треба! де він був 9 травня 2004, 2005, 6, 7, 8, 9, 10, 11 років?
Лучанин Показати IP 10 Травня 2012 08:24
Ніж паплюжити людей у своїх коментарях, краще б самі ділом допомогли ветеранам.
1 до Лучанин Показати IP 11 Травня 2012 10:27
Якби він хотів допомогти, то зробив би це скромно без пресси.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus