USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ветеранів-упівців вітали юні артисти. ФОТО

14 Жовтня 2009 14:39
Обласний дитячо-юнацький фестиваль «Сурми Звитяги – 2009», приурочений 67-й річниці створення Української Повстанської Армії та 100-річчю з дня народження Степана Бандери,  розпочався сьогодні в обласному центрі Волині. Про це 14 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
Букети квітів урочисто вручили присутнім на святі ветеранам юні учасники свята. Вся зала лялькового театру аплодувала колишнім повстанцям стоячи. На очах вояків були сльози.

«Ми беремо участь у конкурсі, який присвячений воякам УПА та їх провіднику Степану Бандері. Про цю армію нам багато розказують у школі», - схвильовано зазначила зовсім юна учасниця свята Мирослава Дудич.
Участь у фестивалі взяла молодь з багатьох районів області. Творчі змагання проходили у таких номінаціях: сольне виконання, інструментальні ансамблі, художнє читання та літературно-музична композиція.

Переможці у кожній номінації продовжать боротьбу у всеукраїнському  турі фестивалю, який відбудеться у Львові.
Присутні на святі заступник голови облдержадміністрації Святослав Кравчук, радник голови Волинської обласної ради Володимир Банада, директор департаменту культури та збереження історичної спадщини Луцької міської ради Сергій Годлевський та голова Волинського братства ОУН-УПА імені Клима Савура Василь Кушнір виступили перед присутніми у залі зі словами привітання.
Захід організували Волинська облдержадміністрація та Луцька міська рада.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus