USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Від чого залежить подача гарячої води лучанам

17 Листопада 2014 10:23
Питання про подачу гарячої води знову розглядатимуть в облдержадміністрації.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови ОДА Володимира Гунчика 17 листопада.

З його слів, 1 грудня планують здійснити аналіз оплати за використаний газ у розрізі усіх районів та міст області. Як наголосив Володимир Гунчик, залежно від того, якою була динаміка оплати за газ, залежатиме подача гарячої води. Особливо це стосується, мовляв, Луцька.

«Прошу всіх додатково попрацювати з населенням, споживачами природного газу, щоб не допустити негативної динаміки розрахунків за газ і не дати можливості ввійти знову в цейтнот подачі гарячої води», - зауважив голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 17 Листопада 2014 11:52
Ти гунчику спочатку поцікався, яка в людей зарплата і пенсія.Ніхто зарплати і пенсії не піднімав.Вона однакова у всіх,хто працював,а хто спав.1000 пенсії і тисяча комуналльні послуги-це смерть.Чим будуть люди платити? Чим?Як ми будемо мати такі доходи,як депутати да.Тоді піднімайте,але не ви,.Господи ,що ви чинуші за нелюди.Яка субсидія,її не дають,придирають до будь чого,аби не дати.
філософ до лучанка Показати IP 17 Листопада 2014 13:04
Пенсія однакова у всіх, хто працював і хто спав - це факт і НАЙБІЛЬША несправедливість..А от зарплати и в депутатів уже не ті. Хоча бідним і це багато. Як казав козак Гаврилюк: "Шість тисяч? Та це ж дуже великі гроші!" А Наєм: "Я не буду за такі (6 тис) гроші працювати. Хіба на них можна прожити?"
Лучанин Показати IP 17 Листопада 2014 11:58
Споживачі Луцька самі дисципліновані платники! А страждають саме вони. Найгірше розраховується бізнес, але ті хлопці знають, як обійти закони, затримати проплату, наварити бабки, а потім через значний час заплатити копійки за те, що ще недавно коштувало сотні гривень. Як би за несвоєчасну оплату нараховувалася пеня для бізнесу, з урахуванням курсу долара, вони б платили вчасно. А поки що найслабша ланка - лучани. Не вистачає ліміту - чиновники відключають гарячу воду. А слабо чиновникам заставити бізнес вчасно розрахуватися?
123 Показати IP 17 Листопада 2014 13:03
Ходіть брудні та смердючі, бо баригам потрібен дешевий газ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus