USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Відбулося перше судове засідання у справі проти мера Нововолинська

10 Лютого 2017 13:13
Адміністративний позов Анатолія Бідзюри про визнання протиправними дій виконавчого комітету Новововолинської міської ради та безпосередньо міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова розглядали 9 лютого у приміщенні Володимир-Волинського суду. Про це повідомляє БУГ.

У своєму позові Анатолій Бідзюра просив суд визнати протиправними дії вищезгаданого колегіального органу та міського голови щодо відмови у наданні інформації на його запит від 11-го листопада 2016 року та зобов’язати відповідачів надати публічну інформацію, а саме рішень, що стосується виділення, у будь-якій формі, житла, нежитлових приміщень, виділення коштів з міського бюджету тощо за період з 2007-го по 2016 роки.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: НОВОВОЛИНСЬКИЙ ПЕНСІОНЕР ВИГРАВ СПРАВУ ПРОТИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

У вищезгаданому запиті Анатолій Бідзюра вимагав оприлюднити рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради та розпоряджень міського голови, які стосуються передачі у приватну власність, користування тощо міського комунального майна, у тому числі й розподілу та виділення громадянам квартир, нежитлових приміщень тощо. Виконавчий комітет відповів, що не має законних підстав зберігати та поширювати інформацію про осіб, які реалізували на житло, а так само і на землю.

Перед початком судового розгляду представники Віктора Сапожнікова у письмовій заяві до суду попросили відкласти попереднє судове засідання на кінець лютого, мотивуючи це великою кількістю інших справ. Суддя Ігор Вітер, заслухавши думку з цього приводу позивача та його представника, все ж таки вирішив розпочати попереднє судове засідання.

На ньому суддя ознайомився з позовом, вислухав позицію присутньої сторони та вже за 30 хвилин попереднього розгляду виніс ухвалу, яка передбачає призначення судового розгляду по адміністративному позову Анатолія Бідзюри на 16:00 22-го лютого в приміщенні Володимир-Волинського суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus