USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Терміново збирають гроші для волинського бійця

8 Листопада 2014 10:45
15000 гривень потрібно на купівлю пластини для бійця з Волині. Про це інформує Наталя Соколова в мережі.

"Один з Героїв, який захищав Україну на передовій в зоні АТО, ПОТРЕБУЄ ВАШОЇ ДОПОМОГИ. Молодий юнак, скрипаль-артилерист з 51-ї ОМБР, мешканець Ковеля Антон Левчук", - йдеться у повідомленні.

Волонтер розповідає, що історія цього Героя розпочалася в Донецькій області між селами Березне і Оленівка. "Напад на бійців стався вночі 31 липня. Під час обстрілу хлопець невдало стрибнув в окоп і, як наслідок, - важкий перелом правої ноги в ділянці стопи. Всю ніч Антон провів в окопі і тільки вранці «таблеткою», зі слів самого хлопця, його відвезли до найближчого блокпоста. Звідти «Днепр-1» доставив бійця в польовий госпіталь, де лише тоді йому надали першу домедичну допомогу!!! Далі - шпиталь в Дніпропетровську, в той же день літаком до Львова, і вже звідти в Луцьк", - пише Соколова.

З її слів, уже провели операцію - вставляли штир на ногу, а 2 вересня його вийняли. Каже, через три дні хлопця виписали. Шви знімали уже в лікарні по місцю проживання. "Вдома Антон відчував постійні болі в нозі, особливо після довготривалої ходьби… Звернувшись до лікаря в військовий госпіталь, отримав відповідь, що це - післяопераційні болі. П'ятого листопада хлопця чекали в військоматі, ймовірно, хотіли забрати назад в зону АТО", - додає жінка.

Каже, на щастя, волонтери вчасно зв’язалися з мамою Антона, яка і розповіла про стан здоров’я сина. Вчасно відправили медичні документи в обласну лікарню Києва, вчасно доставили хлопця на обстеження. Виявилося, що в нього неправильно зрослася кістка і потрібно переоперовувати.

"У Київській обласній лікарні госпіталізація, проведення безпосередньо операції та інші медичні дії лікарів для наших Героїв - БЕЗКОШТОВНО! ПОТРІБНА ЛИШЕ САМА ПЛАСТИНА. Вона коштує 15000 гривень. Для когось це - половина місячної зарплати, а для когось це річний заробіток. Для сім’ї Антона ця сума дуже велика і вони не можуть купити таку необхідну для здоров’я хлопця річ. Вся надія лише на Вас! Допоможіть Герою повернути повноцінне здоров’я!", - звертаються до усіх неюайдужих волинян волонтери.

З їх слів, операція запланована на вівторок, 11 листопада, тому часу - обмаль.

Координатор напрямку "Поранені" Савина Людмила.

Картка ПБ для перерахунку коштів 5168 7572 8004 3128 на ім'я Анни Лисакової (в рамках проекту Савиної Людмили "Врятуй Героя!")

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
настя Показати IP 8 Листопада 2014 11:17
Степан Івахів Ігор Палиця Єремеєв звертайтесь до них вони повинні допомогти. а прості люди і самі виживають
Петро до настя Показати IP 8 Листопада 2014 11:53
бізнес повинен займатися економікою, а не дрібницями усілякими!
саша до Петро Показати IP 8 Листопада 2014 12:04
для тебе це дрібниця!тоді хто ти?санехоч з нами на схид?а? чи щось жме?а в госпіталі вони вобще не личать,в мене позвоночно-внутрішня грижа а вони кажуть це дрібниці йди воюй!!!!!нада люстрацію провести особливо хоменку!
петро до саша Показати IP 8 Листопада 2014 12:47
Сказали-iди!
Лучанин до саша Показати IP 8 Листопада 2014 17:44
ДА ТИ Я БАЧУ ГЕРОЙ
Дончанин Показати IP 8 Листопада 2014 13:11
коментар було видалено
Анонім Показати IP 8 Листопада 2014 13:22
А що ж держава, яку цей хлопець захищав?
123 до Анонім Показати IP 8 Листопада 2014 15:02
коментар було видалено
Анонім Показати IP 8 Листопада 2014 22:08
В кожному організмі є паразити,тільки я чомусь думала,що їх більше на сході-аж ні,гнид хватає і в нас.Гниди,вас особисто ніхто не просить комусь допомагати,самим певно на спирт не хватає,і в якій державі жити взагалі по...Я вас зневажаю і те,що напишете мені тоже до...Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus