USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Відео-чат з головним антимонопольником Волині

13 Серпня 2010 10:42
Сьогодні, 13 серпня, гостем ефіру інтернет-телебачення «Волинських новин» стане начальник територіального відділення Антимонопольного комітету України у Волинській області Віктор Гупало.
Усі зареєстровані користувачі «ВН» зможуть задати своє питання гостю.
Віктор Гупало очолює відділення близько двох років. Глядачі зможуть дізнатися які сфери регулює комітет, хто є найбільшим порушником та монополістом на ринках Волині, які санкції та штрафи можуть понести підприємства за власну монопольну діяльність і як може звичайний громадянин захистити власні права через комітет.
Під час ефіру глядачі дізнаються найсвіжішу інформацію щодо останніх гучних скандалів пов’язаних з антимонопольною діяльністю. Зокрема, у сфері археології, недобросовісної реклами з боку маслозаводів, підвищення цін на нафтопродукти та інших.
Віктор Гупало довгий час очолював Волинський ремонтно-монтажний комбінат, є депутатом Волинської обласної ради.
Запрошуємо читачів поспілкуватися з головним антимонопольником краю сьогодні, 13 серпня.
Початок розмови на сторінці інтернет-телебачення – о 14.00. Ставити питання можна вже.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus