USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відео: слухняні депутати Луцька співали пісні Діду Морозу

1 Січня 2015 17:23
Новорічні пісні у стилі реп, колядки та побажання перемог: не лише розповісти про те, чого бажають лучанам у новому році, а й пригадати дитинство та заспівати новорічну пісню обранцям луцької громади та заступникам міського голови запропонували репортери Інформаційного агентства Волинські Новини.

Для того, щоб отримати подарунок від Діда Мороза, депутатів та посадовців закликали заспівати відому новорічну пісню «У лісі, лісі темному». Дехто казав, що йому не доводилося цього робити вже років з 50, дехто зізнавався, що зможе її виконати «тільки у стилі реп», інші попереджали, що не вміють співати. Втім, пригадати дитинство поважні дорослі чоловіки та жінки усе ж погодилися. Заспівати колядку замість новорічної пісеньки вирішила одна із депутатів Луцької міськради.

У новому 2015 році обранці громади бажали лучанам миру, здоров’я, злагоди, щастя, добробуту, спокою, порозуміння, оптимізму та впевненості у тому, що на Україну чекає мирне небо та розумні правителі. Зичили також, аби хлопці, які воюють на Донеччині та Луганщині, повернулися додому.

Дехто з депутатів висловив думку, що наступний рік стане роком перемог, наприклад, перемоги над страхом та несправедливістю. Окрім цього, бажали, щоб у новому році у Луцьку народилося не менше дітей, ніж у 2014 році. Не оминули увагою і те, щоб у місті завжди була гаряча вода та тепло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ого... Показати IP 1 Січня 2015 17:36
Відео чудове!!!!!!!! Дякую за гарний настрій. А журналісти молодці - креативні!!!!!!!
юля Показати IP 1 Січня 2015 20:45
Колеги! Ви найкращі!
Вадим до юля Показати IP 2 Січня 2015 09:23
Дякую Вам))) Із Новим роком!
ліна Показати IP 1 Січня 2015 22:20
молодці! найкраще заспівав Тарас Яковлев))
Городянин до ліна Показати IP 2 Січня 2015 09:25
Яковлєв - красавчік, дуже гарно заспівав, а от Ромашка Романюк -не дуже красавчік, трохи випендрювався, снігурку йому давай, артіст, що ж тут скажеш) Щодо Кравчука - він безподобний!!!!!!!!!!!)
ЗМІ Показати IP 2 Січня 2015 07:44
В Тараса Яковлєва чудові вокальні дані, і Святослав Кравчук молодець. Серба - красуня і співачка, може йти в грандоперу, а є хлопята, яким слон на вухо наступив. А журналісти, як завжди, най-най розумніші і винахідливіші. З 2015-тим!!!!
артисти) Показати IP 2 Січня 2015 10:54
Рома Бондарук - красавчик!
Знаючий Показати IP 2 Січня 2015 13:59
Бондарук - красавчик для тих, хто не знає його брудного нутра. А решта всі - справді красені і красуні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus