USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Турійському районі заблокували колону вантажівок з ветсанзаводу

28 Квітня 2017 10:32
Відходи з ветсанзаводу вивантажили в ніч на 28 квітня поблизу села Гаруша Турійського району, пише ВолиньPost.

Колону з 6 вантажівок, пожежної та платформи з екскаватором, які везли відходи з ковельського ветсанзаводу, заблокували неподалік села Гаруша місцеві жителі.

Люди підозрювали, що відходи скинуть неподалік їх домівок, а пожежна та екскаватор потрібні для знищення слідів. Також вони повідомили ніби на транспортних засобах були різні номери спереду і ззаду. Крім того, колону супроводжував позашляховик.

Після блокування колона розділилася і чотири вантажівки скинули відходи на Турійському сміттєзвалищі, а ще дві зробили це за селом Гаруша.

За цим інцидентом проводить розслідування турійська поліція.

Нагадаємо, відходи з ковельського ветсанзаводу помітили 27 квітня поблизу села Задиби Селецької сільради та села Радовичі неподалік райцентру Турійськ, де їх незаконно намагалися захоронити.

Нагадаємо, у Ковелі через ветсанзавод склалася ситуація SOS: останнім часом завод не працює, а мертвеччину везли і вдень, і вночі. Її не переробляють, а скидають або на території заводу, або в яму, або просто у величезні купи. А все це потрапляє у ґрунтові води, які йдуть по всьому місту. Тож люди почали бити на сполох. Люди скаржаться не лише на нестерпний сморід, який доноситься з ковельського ветсанзаводу, але і на забруднену воду та вплив на здоров’я волинян. Ковельчани та мешканці навколишній сіл запевняють, що екологічне лихо, яке виникло у Ковелі, спричинило смерті людей від онкозахворювань.

Днями ковельчанам урвався терпець і люди перекрили міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест. Та додають, що народний депутат Степан Івахів, який би мав лобіювати інтереси людей, що його вибрали, та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик - абсолютно байдужі до проблеми людей.

Варто додати, через повільні темпи ліквідації наслідків екологічного лиха, яке трапилось через діяльність ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», ковельчани погрожують знову перекрити міжнародні автошляхи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Докерували і дотранд Показати IP 28 Квітня 2017 10:46
Висновок про ЧИНУШ ДЕРЖАВНИХ : - НЕМАЄ ГОСПОДАРІВ І ПАТРІОТІВ !!! Є ТІЛЬКИ ЧИНУШІ, ЩО ТРАНДЯТЬ І КРАДУТЬ !!!!!!!!! Ото ми бачимо все нутро керівництва і що робиться в районі, області, державі.... Бачимо на що керівництво і всі чиновники всіх служб здатні ... Немає біля керма держави і в районах і областях людей , які вміють зорієнтуватися і прийняти чіткі і правильні рішення : ліквідувати небезпеку і виправити стан SOS . А не дай Бог війна.... ЗА ЩО ЧИНУШІ ДЕРЖАВНІ ЗАРПЛАТИ І ХАБАРІ ОТРИМУЮТЬ ? Без них було б більше користі !!!
Анонім Показати IP 1 Травня 2017 12:25
Тоді зразу знайдуться хазяі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus