USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відкрили кінотеатр, у якому останнє кіно показали 19 років тому.ФОТО

12 Жовтня 2013 11:11
Кінотеатр поновив роботу у Ратному 11 жовтня. Останнє кіно у ньому показували 19 років тому.
Власне, у старому приміщенні кінотеатру імені Газіна підприємець Анатолій Раєнко відкрив 3D кінотеатр «СТРУММ».
Насамперед, перед відкриттям, приміщення кінотеатру освятив декан Ратнівського деканату, настоятель Іллінського собору УПЦ КП, протоієрей отець Роман Бодак.

В промові отець зазначив: «19 років минуло з того часу, як в кінотеатрі показували останні мультфільми, а тепер він відновився і маємо надію що в ньому будуть показувати високохудожні фільми, які будуть корисними для молоді».
Він побажав многая літа і багато добрих справ автору ідеї про кінотеатр.
На відкриття прибули мешканці селища. Слова подяки підприємцю прозвучали з вуст заступника голови Ратнівської райдержадміністрації Івана Бурка, завідувача відділом культури Олени Горнік, депутата районної ради Валентини Краглик, начальника відділу освіти Валентина Андросюка. Зокрема освітянин оцінив можливості кінотеатру для освіти району, проведення навчальних і тематичних уроків, семінарів .
Першими глядачами кінотеатру стали учні Заболоттівської школи-інтернату.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
усцяться Показати IP 12 Жовтня 2013 12:23
А окулярами під час фільму будуть обмінюватись згідно живої черги?)))
cinema Показати IP 12 Жовтня 2013 14:02
А ліцензії на прокат фільмів мають?:)
Василь до cinema Показати IP 14 Жовтня 2013 14:38
Называється сам нічого не можу,аби тільки під***ти!
РАТНІВЧАНИН Показати IP 20 Жовтня 2013 00:23
влада спозорилась на відкритті кінотеатру, тому що прийшов муковоз і вручив підприємцю раєнко подяку, а дітям солодкий стіл, плюс шампанське і солодощі усім присуинім, а бурко з крагличкою тільки хвалили одне одного , начебто вони відкрили кінотеатр.
Віруючий до РАТНІВЧАНИН Показати IP 1 Листопада 2013 18:27
спозорилась на відкритті кінотеатру-Я не розумію при чому тут це! Ви самі що зробили? нічого, і не зробите, бо в голові одне покричати і піти на.. а щоб зробити не треба кричати, а руцями своїми робити но ви цього не хочете вам дай все і щей зразу. Підіть самі та присядьте на їхне крісло і ми побачимо що ви зможете зробити при розбитому кориті (розбити його до кінця?!). Давайте покричемо-випустити всіх з тюрми, відкрити кордони, щоб вони всі виїхали і разом з ними ви. Тоді буде все гаразд бо ви нічого толкового не зможете зробити-ліпше купіть скотч та заліпіть отвір ротової порожнини, бо смердить. Одним словом не там піаритесь, ділом піартесь а не дешевими конфетами раз в пять років ще б гречку роздали!
усцяться Показати IP 1 Листопада 2013 17:34
УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus