USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Відкрили новий он-лайн-гід для споживачів в Інтернеті

6 Травня 2009 16:16
Єврокомісія відкрила он-лайн-гід прав та обов’язків споживачів в Інтернеті. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як передає УНІАН, новий гід представили 5 травня на прес-конференції комісари ЄС з питань інформаційного суспільства та медіа Вівіанн Редінг та з питань захисту прав споживачів Мелєна Кунєва.
«У ЄС права он-лайн-споживачів не повинні залежати від того, де знаходяться компанія чи веб-сайт. Національні кордони не повинні більше ускладнювати життя споживачів», – заявила Вівіанн Редінг.
«Інтернет має усе, що завгодно, щоб запропонувати споживачам, але нам потрібно побудувати довіру», – додала пані Кунєва.
Електронний eYou-гід пояснює конкретні права європейських споживачів, які здійснюють чи планують здійснити покупки в мережі Інтернет.
Серед них – право на чітку інформацію щодо ціни та умов поставки перед придбанням товару, доставка товару протягом 30 днів з моменту покупки, право на повернення товару протягом 7 днів з моменту покупки, мінімум 2 роки гарантії на придбану продукцію тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus