USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відкрилися школи, музеї і магазини: Австрія послабила карантин

8 Лютого 2021 09:13
Із 8 лютого в Австрії послабили карантинні обмеження, які були запроваджні в рамках боротьби з коронавірусом.

Про це повідомляє Новое время.

Знову дозволені зустрічі людей з більш ніж двох домогосподарств. Школи, музеї і магазини відновлюють роботу, в них необхідно перебувати в медичних масках.

Для відвідування перукарні потрібно надати негативний результат тесту на коронавірус. Більш ніж в 1 000 точках країни його можна буде зробити безкоштовно.

У цей же час Австрія посилює прикордонний контроль з сусідніми державами.

З початку пандемії в Австрії коронавірус діагностували у 424 тисяч осіб, 8012 з них померли, а понад 402 тисяч одужали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Лютого 2021 10:39
Канцлер Австрии Курц высказался о российской и китайской вакцинах. "Если российские и китайские вакцины будут одобрены в Европе, то Австрия обязательно попытается предоставить производственные мощности подходящим отечественным компаниям для их выпуска. В случае с вакцинами речь идет только об эффективности, безопасности и доступности, а не о геополитических баталиях. Ну а мы продолжаем ждать старта вакцинации в Украине.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus