USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанка - у списку кращих поряд з Кличком

20 Січня 2015 18:31
Підсумки минулого року підбила Асоціація спортивних журналістів України і назвала імена тих, хто найактивніше примножував спортивну славу країни. Серед них - спортсменка з Луцька. Про це інформує Під прицілом з посиланням на газету Волинь-нова.

У «топ–десятку» увійшла учениця Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, заслужений майстер спорту України, чемпіонка світу з вільної боротьби Юлія Ткач–Остапчук (шоста позиція).

Серед десяти найкращих спортсменів України також: Віта Семеренко (біатлон), Володимир Кличко (бокс), Ольга Харлан (фехтування), Олег Верняєв (спортивна гімнастика), Богдан Бондаренко (легка атлетика), Юрій Чебан (веслування), Станіслав Горуна (карате), Олена Костевич (кульова стрільба), Жан Беленюк (греко–римська боротьба).

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що, згідно з рішенням Національного олімпійського комітету найкращою спортсменкою України у вересні 2014 року визнали чемпіонку світу з вільної боротьби Юлію Ткач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СВІТІ НАС БОЯТЬСЯ, - СПОРТСМЕНКА З ВОЛИНІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus