USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відкриття спорткомплексу «Олімпія» порадувало серце Миколи Томенка. ВІДЕО

28 Серпня 2008 10:26
Спорткомплекс «Олімпія» офіційно відкрили для лучан. На урочистостях із цієї нагоди присутніми були представники місцевої влади та народний депутат України Микола Томенко, – повідомляє 28 серпня репортер «Волинських Новин».
 
План будівництва спорткомплексу був затверджений ще 2004 року. А сьогодні вже діє три відкритих і один закритий тенісні корти, проводяться заняття з фітнесу, йоги та бальних танців. Для чоловіків нещодавно відкрився ще й тренажерний зал.
 
Бютівець Микола Томенко залишився задоволений патріотизмом місцевих підприємців, які пропагують здоровий спосіб життя і для цього створюють подібні спорткомплекси. В той же час поділився гірким досвідом столиці, де замість колишніх тенісних кортів постали ресторани, банки та інші прибуткові заклади. Пан Томенко поскаржився на сучасні пріоритети, коли вже спортивний хлопець поза модою.
 
Луцький міський голова Богдан Шиба також висловив подяку засновнику «Олімпії» – директору департаменту молоді і спорту міськради Володимиру Пащенку – за сприяння розвитку спорту в місті. На думку пана Шиби, молодь повинна займатись спортом, щоб не спокушатися на куріння, алкоголь та наркотики. Однак керманич міста зазначив: «Ми не повинні будувати альтернативу поганим звичкам, їх просто не повинно бути».
 
Голова Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт високо оцінив діяльність Володимира Пащенка у сфері спорту міста. Тому вручив йому подяку за вагомий внесок у реалізацію проекту «Український прорив». Таку ж подяку отримала й Олена Леонова, оскільки вона не лишалася осторонь створення комплексу.
 
Володимир Пащенко подякував за підтримку міської влади, особливо фракції БЮТ, при заснуванні спорткомплексу. Крім того, він дуже вдячний дітям, які відвідують «Олімпію», займаються спортом та дарують великі надії на майбутнє.
 
А щодо майбутнього спорткомплексу, то для щасливого та кращого його функціонування «Олімпію» освятили . Єпископ Волинський та Луцький УПЦ КП владика Михаїл зазначив: «У здоровому тілі здоровий дух» і наголосив: він бажає лише процвітання подібним закладам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Серпня 2008 13:39
Що ж це у вас так відео глючить????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus