USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відкриваючи сезон полювання, троє лучан-мисливців втопили човен

8 Серпня 2016 12:33
Троє лучан заледве не втопилися в озері Тур у Ратнівському районі. У результаті пригоди пішов на дно озера їхній човен з мотором, самих мисливців рятували місцеві жителі та швидка допомога.

Як стало відомо журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини з власних джерел, інцидент трапився 6 серпня близько 21:00. Чоловіки приїхали на озеро Тур відкривати сезон полювання на пернату дичину. Відпливши на середину озера, намагались здійснити маневр розвороту, в результаті - човен перекинувся. Мисливська амуніція, зброя та човен пішли на дно, а чоловіки рятувалися, вплав добираючись до берега.

Людей помітили місцеві жителі, вони першими кинулись на допомогу та викликали «швидку».

До слова, бригада Волинського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф здійснювала профілактичне чергування у Ратнівському районі в період відкриття сезонного полювання, тому прибула на місце виклику за 15 хвилин.

В результаті проведення реанімаційних дій уже за годину постраждалим нічого не загрожувало. «Горе-мисливці» обійшлись шоком, мокрим мисливським спорядженням та матеріальними збитками.

Троє постраждалих - лучани, чоловіки віком від 40 до 60 років - відмовились від госпіталізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus