USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Відновили рух транспорту на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин»

13 Травня 2017 11:00
Рух транспорту на автодорозі міжнародного значення «Київ-Ковель-Ягодин» відновили.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУНП у Волинській області.

Рух автотранспорту на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу сіл Заячівка та Озерне Ковельського району станом на 22:00 12 травня відновили.

Нагадаємо, причиною перекриття було невдоволення волинян рішенням щодо ліквідації наслідків діяльності Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».

Порушень правопорядку не зафіксували.

До слова, 10 травня відновили рух автотранспорту на автодорозі «Луцьк-Ковель» в селі Воля-Любитівська Ковельського району.

Читати ще: «Ми перекрили дорогу з відчаю, бо нас не чують», - ковельчани до Кубіва

Як повідомлялося, 15 машин відходів з ковельського ветсанзаводу скинули у ніч на 5 травня поблизу Поворська. Відтак, того ж дня у знак протесту мешканці прилеглих сіл перекрили трасу міжнародного значення Київ-Варшава у районі села Гулівка.

Окрім того, 7 травня через ковельський ветсанзавод обурені люди перекрили 2 траси та в’їзд до Турійська. Причиною перекриття було невдоволення місцевих жителів вивантаженням поблизу села Поворськ 15 КамАЗів мертвих тварин з Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».

Читати ще: У мережі з'явилися шокуючі фото та відео з Ковельського ветсанзаводу

Варто додати, через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл вже раніше перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ква Показати IP 13 Травня 2017 12:57
А що, Кошарук подав у відставку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus