USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Відоме ім’я нового начальника у луцькій міліції

25 Вересня 2012 09:44
Наступником Валентина Шпака на посаді заступника начальника, начальника міліції громадської безпеки Луцького міськвідділу УМВС України на Волині став підполковник міліції Володимир Солоненко. Хто ж очолить відділок - невідомо й донині.

Нового начальника міліції громадської безпеки під час оперативної наради в мерії 25 вересня представив міський голова Луцька Микола Романюк.

Відразу ж мер доручив Солоненку розібратися з барами та кафе, з яких лунає гучна музика після 22.00.

А перший заступник міського голови Святослав Кравчук звернув увагу на нелегальний продаж алкоголю поблизу торгового центру «Гостинець». Мовляв, потрібно побороти це ганебне явище, бо споюють лучан.

У коментарі «ВН» Солоненко повідав, що начальник міського відділу міліції Роман Крохмаль нині перебуває у відпустці, а кадрові зміни у правоохоронному відомстві не прокоментував.

Нагадаємо, 13 вересня стало відомо, що Крохмаль більше не займає посаду начальника міськвідділу міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Українець Показати IP 25 Вересня 2012 12:07
Заголовок "Відоме ім’я нового начальника у луцькій міліції" В тексті "Хто ж очолить відділок - невідомо й донині."Маячня повна.
ххх Показати IP 25 Вересня 2012 15:55
інформую міського голову,що на кожному базарі і базарчику торгують самопалом.
Анатолій Котлюк Показати IP 25 Вересня 2012 16:27
Е, шановний читачу, різниця таки є. Якби йшлося про очільника відділу, то писалося б "начальника луцької міліції", а йдеться про начальника підрозділу, який входить у структуру відділку. Так шо
111 до Анатолій Котлюк Показати IP 25 Вересня 2012 21:33
всеодно, пишіть зрозуміліше. кілька разів перечитував замітку поки зрозумів що призначили не начальника і шукають керівника не в той відділок який він очолював до цього.
Тетяна Показати IP 25 Вересня 2012 20:58
А начальником має бути Віталій Бортнюк. Ясно?
ЗМІ Показати IP 26 Вересня 2012 19:03
Подають новини в такому вигляді, що сам конфуцій не второпає, кого куди ставлять і хто що кому винен. З цього приводу є анекдот. Потелефонував свій чоловік. Знайомий знайомого у нього знайомий знає одного мужика, який випивав з мужиком, а той мужик - коханець у одієї тітки. У цієї тітки є двоюрідний брат, а у нього знайомий, а у того - приятель приятеля приятеля. А у того приятеля якась далека родичка працює на центральному ринку прибиральницею...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus