USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відомий український фітнес-блогер помер від COVID-19

16 Жовтня 2020 20:23
Популярний в Україні фітнес-блогер Дмитро Стужук помер від коронавірусу в п’ятницю, 16 жовтня.

Трагічну новину у своєму Instagram повідомила його дружина Софія Стужук, передає Кореспондент.

«Діми більше немає з нами. Його серце не витримало», – написала вона.

Відомо, що чоловік заразився COVID-19 у Туреччині. Він проходив лікування вдома. Через низький рівень кисню в крові йому видали кисневий апарат.

Як розповіла дружина Дмитра, йому стало різко погано вночі 15 жовтня і його відвезли в лікарню. Блогер потрапив у реанімацію і був без ознак свідомості.

Дмитро впав в кому, пережив клінічну смерть, після чого помер.

«Коронавірус – безпечне захворювання для тих, хто здоровий, але у Діми пішло ускладнення на серце, у нього проблеми із серцево-судинною системою», – розповіла раніше Софія в Instagram-сторіз.

Свій останній пост у соцмережі Дмитро виклав напередодні смерті. На фото він зображений з кисневою маскою на обличчі. Він усміхається і пальцями показує жест, що означає перемогу.

Стужук зазначив, що йде восьмий день його хвороби.

«Погано мені стало на другий день в Туреччині. Я прокинувся серед ночі від того, що у мене набрякла шия і було важко дихати. При цьому трохи болів живіт. На наступний день почав з’являтися кашель, але температури ніякої не було. Особливих симптомів хвороби теж не було, тому я подумав, що це можуть бути наслідки після заняття спортом, зміни клімату і харчування, ну і плюс сон під кондиціонером», – розповів про початок своєї хвороби Дмитро.

Він додав, що після повернення в Україну вирушив здавати аналізи і зробив тест на COVID, який виявився позитивним.

Блогеру призначили лікування, і медики, за його словами, наполягали на госпіталізації.

«Там йдуть ремонтні роботи, лікарня повністю набита людьми, деякі з них живуть у коридорі. Харчування ніякого немає, паперу немає, столових приладів теж немає!» – повідомив Дмитро, додавши, що він вирішив лікуватися вдома.

«Мій стан стабільний», – написав Стужук. Він також зазначив, що відчуває, що пік позаду, і висловив впевненість, що скоро піде на поправку.

Дмитро і Софія виховували трьох дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 16 Жовтня 2020 22:55
Це просто жах, такий молодий, активний, позитивний чоловік. Співчуття дружині, діткам, родині....
Qwerty Показати IP 17 Жовтня 2020 08:00
З жінкою вже півроку як був розведедений, крутив шури-мури ще однею блохеркою .
ABC Показати IP 18 Жовтня 2020 23:32
Судячи по його фізичній формі, тренувався він не тільки на протеїнових коктейлях. Теста та іншої хімії переколов немало, а все це дуже погано впливає на серце. Гарна обгортка, а всередині... Професійний спорт немає нічого спільного із міцним здоров'ям, на жаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus