USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Відпочивальники «ліквідовують» результати прибирання луцького парку

2 Квітня 2009 13:24

У Луцьку найбільше помітні наслідки кризових явищ у нашому суспільстві у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, де лише за одні вихідні відпочивальники «ліквідували» результати його прибирання. Про це під час загальноміської наради з питань санітарії та озеленення в рамках загальноміської акції «Екологічний квартал» розповів Луцький міський голова Богдан Шиба, – повідомляє 2 квітня репортер «Волинських Новин».

 
За словами Богдана Шиби, вже у понеділок у парку не було помітно слідів прибирання, яке проводили у парку імені Лесі Українки перед вихідними. «Видно було тільки сліди життєдіяльності наших відпочиваючих», – зауважив градоначальник. Бо, за словами ага Шиби, на території зеленого куточку міста знову було розкидано чимало сміття.
 
Як стало відомо з поінформованих джерел, для того, щоб ліквідувати наслідки такого безкультурного відпочинку міщан у парку, сьогодні до 09.00 у центральному парку знову провели прибирання території.
 
Тому Богдан Шиба наголосив на необхідності забезпечити охороною і контролем прибрані об’єкти – починаючи від парків та скверів і закінчуючи вулицями міста й прибудинковими територіями. «Ми маємо розробити систему захисту і підтримки в належному стані всіх куточків і шматочків землі нашого міста незалежно від форми власності», – переконаний градоначальник.
 
Також під час наради начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока продемонстрував фотографії стихійних сміттєзвалищ Луцька. Він перелічив низку підприємств та установ, які не ліквідовують ці явища на своїй території і нерідко навпаки – сприяють їм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 2 Квітня 2009 15:19
Колись, коли населення Луцьк не перевищувало 80 тис., місто було чистим та затишним. Але ж понаїхало невиховане село, понароджувало дітей, а ті діти - таке саме невиховане село. І місто перетворилось на великій сільській смітник.
Анонім Показати IP 2 Квітня 2009 16:13
це точно, бикота.
Анонім Показати IP 3 Квітня 2009 10:18
Не треба городити всіляку непотріб. І тоді, коли було 80000, і коли було 200000 населення все воно було із навколишніх сіл. А питання культури це питання виховання і покарання. Встановіть штрафи по 1000 грн. за викинуте сміття, нехай заплатять декілька разі з"явиться зарплата для прибиральників і буде зникати бажажння смітити. Та і невже приємно проводити час у засміченому гадюшнику?
Економ Показати IP 3 Квітня 2009 10:28
Цікаво, а коли дитячий майданчик останній раз прибирали? Таке враження що туди вже років 10 ніхто не заглядував. Всі дерев'яні перекриття давно згнили, а під проломи скидають весь бруд після відпочивальників. Поки не дай боже біди якоїсь не станеться,-тоді зашевеляться. Певно дорослим немає діла до затишку дітей. Головне щоб пиво було де випити. Єдине місце, що приємно дивує - дитячий куточок з регаполовим покриттям. Відразу видно як "Рошен" постарався, а заодно і себе прорекламував.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus