USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

США ввели санкції проти президента Венесуели

1 Серпня 2017 08:15
Уряд США у понеділок, 31 липня, прийняв рішення ввести санкції проти президента Венесуели Ніколаса Мадуро.

Про це повідомляє Reuters.

Згідно з санкціями, всі активи Мадуро, що підпадають під юрисдикцію США, були заморожені, і американцям заборонили вести з ними справи, йдеться у повідомленні Управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США.

«Наші санкції повинні показати наше негативне ставлення до дій Мадуро і висловити підтримку венесуельців, які хочуть жити при демократії», – заявив глава Мінфіну США Стівен Мнучин.

Як зазначає видання, санкції проти Мадуро можуть супроводжуватися заходами, націленими на майбутніх високопоставлених венесуельських чиновників, а також обмеженнями в нафтовому секторі. Раніше Ніколас Мадуро заявив про перемогу на виборах в Конституційну асамблею.

Так, за даними національної виборчої ради, явка на виборах склала близько 40%. У той же час, за даними опозиції, на вибори не прийшли близько 90% виборців.

Відзначено, що асамблея отримає повноваження змінювати конституцію і розпускати конгрес, який контролюють противники чинного президента Венесуели Ніколаса Мадуро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus