USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відреагував на зауваження про вигул пса: в Луцьку чоловік улаштував розбірки на стадіоні школи. Відео

6 Вересня 2022 22:22
У Луцьку 31-річний чоловік влаштував розбірки зі школярем. Сталося це ввечері на стадіоні школи № 12. Відео інциденту очевидці виклали в мережу. Мама учня написала заяву до поліції.

На відео не тільки видно сутичку між підлітком і чоловіком, а й чути лайку, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Дирекція школи № 12 знає про конфлікт, що трапився на території закладу. Підліток навчається в 11 класі цієї школи. А чоловік, який ображав школяра, мешкає неподалік і часто вигуляє на подвір’ї закладу свого собаку.

«Ми не відразу впізнали, але дитина зізналася. Ми провели превентивні заходи. Це відбулося у вечірній час, коли на території був тільки сторож. У мікрорайоні немає розважальних закладів, тому на території школи збирається дуже багато дітей, – сказала директорка КЗ «Луцька загальноосвітня школа № 12» Наталія Чорна. – Ми знаємо, що він (учень, – ред.) зробив зауваження про вигул собак і у відповідь отримав те, що ми побачили на відео».

У Луцьку діють затверджені виконкомом правила вигулу собак. Відповідно до них, на території школи цього робити не можна. А якщо є відповідна табличка з попередженням, то й поготів. Але власники собак на це не зважають. До того ж, господарі навіть не прибирають за своїми улюбленцями, тому це доводиться робити двірникам школи.
Через вигул собак на території школи № 12 постійно виникають суперечки. Одна з таких виникла у завгоспа школи з тим же чоловіком, що на відео.

«Я йому зробив зауваження, що під час карантину не гуляють на території школи. Собака був без намордника. Я хотів зафіксувати це, але він почав кричати: «Я тобі зараз поб’ю телефон». Він поводився агресивно. Я навіть викликав поліцію. Це було навесні минулого року», – розповів завгосп школи Іван Цейко.

Олег, про якого йдеться, переконує, що не бив підлітка: «Я його не зачіпав. Я його не бив – легесенько приобійняв. Але йому не доходило».

Чоловік додав, що конфлікт розпочався не через його пса, а через невихованість школяра. Олег вигулює собаку на шкільному стадіоні. Переконує, що так роблять усі власники чотирилапих.

«Ми грали у волейбол. Там були діти. Приїхав Коля і теж почав грати. Падає м’ячик, я кажу, що це поле, а він доводить, що це не поле. Цей Коля, якому 15 років, каже: «Що ти мені доказуєш?» Мені 31 рік. Я йому: «Чому на ти?» А він мені відповів із лайкою. Із цього й розпочався конфлікт», – розказав Олег.

У поліції повідомили, що мама підлітка написала заяву.

«Через кілька днів після конфлікту мати підлітка звернулася до поліції із заявою. Відомості зареєстрували в журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інші події. Зараз триває перевірка, під час якої буде з’ясовано всі деталі й обставини конфлікту», – інформувала спеціалістка сектору комунікацій ГУНП у Волинській області Анна Павловська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
а Показати IP 7 Вересня 2022 00:11
де ж мунвата?
Федь Показати IP 7 Вересня 2022 06:56
Собаку в притулок,а того"бойца" нагуляного в ЗСУ,там себе нехай показує.Мало того,що не правий,то ще й з учнями на території школи битися... Чмародій...
Правда Показати IP 7 Вересня 2022 07:08
Бо всі так роблять,вигулюють собак на шкільному стадіоні.Заборонено.Крапка.То як ще дов...пояснити.Звичайно в правоохоронні органи і звичайно штраф.А якщо було фізичне насилля до дитини,то інше.
Анонім Показати IP 7 Вересня 2022 09:44
Собакам взагалі не місце у місті, а тим більше там, де їх вигулювати взагалі заборонено.
лучани Показати IP 7 Вересня 2022 09:53
поіція погано працює. Сторонні не можуть знаходитися на території шкіл.
Макс Показати IP 7 Вересня 2022 09:53
Де мунварта , лише бабок пресувати можуть
Анонім Показати IP 7 Вересня 2022 09:55
Олега - собаколюба теж треба легесенько приобняти щоб йому дійшло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus