USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Відсьогодні розпочалася реєстрація на ЗНО-2017

6 Лютого 2017 12:48
З 6 лютого в Україні розпочинається реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання, яка проходитиме з 23 травня по 16 червня.

Про це під час брифінгу повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти(УЦОКО) Вадим Карандій, пише Сьогодні.

Очікується, що участь у ЗНО цього року візьме близько 300 тис. чоловік.

"Реєстрація почнеться в 10: 00 6 лютого і продовжиться до 17 березня. Для участі треба подати заявку на сайті центру і отримати реєстраційне повідомлення. До 31 березня усі зможуть вносити зміни у свої дані, - сказав Карандій. - Окрім електронної заявки треба подати письмову заяву і пакет документів (перелік буде окремо розміщений на сайті центру). Випускники - 2017 зможуть зробити це у своїх школах, а випускники попередніх років - в пунктах реєстрації, які працюватимуть в усіх регіонах".

Також з 3 по 20 травня зможуть зареєструватися на додаткові сесії жителі окупованих районів Донбасу і Криму. "Вони зможуть вислати копії своїх документів по електронній пошті", - сказав Карандій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus