USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Відтепер на Волині можна здати іспити з водіння лише у двох сервісних центрах МВС

1 Грудня 2023 21:31
Від сьогодні пілотний проєкт прозорих іспитів розширюється по всій Україні. Що стосується Волинської області, то тут залишаються два сервісних центри МВС, у яких відбуватиметься екзаменаційна діяльність, у Струмівці та в Ковелі.

Метою таких змін є забезпечення прозорих умов для кандидатів у водії, запровадження сучасних систем відео та аудіо фіксації усіх процесів під час складання іспитів та створення зручної системи попереднього запису на іспити, повідомили у Регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС у Волинській області.

Читати ще: Лучанка першою на Волині склала іспит з водіння без автошколи

«Нагадаю, що завдяки функціоналу Е-запис на сайті Головного сервісного центру МВС можна записатися як на складання теоретичного іспиту та спланувати свій візит на 2 тижні вперед , так і на практичний іспит . Запис на цю послугу можливий на 3 тижні вперед, що скорочує кількість візитів до сервісного центру МВС для отримання цієї послуги.

Також, ми збільшили кількість робочих місць, відповідно буде збільшено кількість талонів.

Автопарк сервісних центрів МВС для складання іспитів зазнає переоснащення і частина транспортних засобів переміщується з одних населених пунктів до інших. Тому нині маємо 6 транспортних засобів категорії В у наших двох центрах», – зазначив начальник РСЦ ГСЦ МВС у Волинській області Олександр Семчишин.

Заступник начальника ГСЦ МВС з питань впровадження цифрових інновацій Дмитро Сірак розповів про технічні зміни, які впровадили в екзаменаційних хабах.

«Посилюємо технічні умови в екзаменаційних класах. Додатково обладнали їх відеокамерами, які фіксуватимуть звук. А завдяки додатковій відеофіксації виключається будь-яке ймовірне втручання в іспити. Такий контроль і нагляд за процесами дасть кандидатам у водії більше інструментів для оскарження результатів іспиту за потреби», – додав Дмитро Сірак.

Читати ще: Відтепер можна складати теоретичний іспит на водійські права без навчання в автошколі

В інших сервісних центрах МВС нашої області, а саме – в Нововолинську та Камінь-Каширську громадяни й надалі отримуватимуть такі послуги, як:

– реєстрація та перереєстрація транспортних засобів,

– видача та обмін посвідчення водія,

– вибракування транспортного засобу,

– отримання міжнародного посвідчення водія.

Проте теоретичні та практичні іспити прийматимуть виключно ті підрозділи, в яких розпочався пілотний проєкт, тобто сервісний центр МВС № 0741у с.Струмівка та сервісний центр МВС № 0742, що знаходиться в Ковелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ярик Показати IP 1 Грудня 2023 22:20
Крок назад Раніше в 4 містах Волині можна було здавати екзамен тепер в 2 містах, де тут розвиток?
Джек до Ярик Показати IP 1 Грудня 2023 22:58
Покращення по-украінськи
Микола Показати IP 2 Грудня 2023 08:05
В чоловічка на першому фото без хабаря не здасиш (перевірено)
Джек до Микола Показати IP 2 Грудня 2023 11:08
Шо ти мелеш? Іди в поліцію
Олександр до Микола Показати IP 2 Грудня 2023 11:09
Точно? Бо за дачу неправдивих відповідальність юридична. Чекаємо на вас на Кривому Валі у Луцьку. ДБР
Анонім до Олександр Показати IP 2 Грудня 2023 18:00
На Кривому ВалІ ... Вас що, свинопасів, грамоті не навчили?
цікавий Показати IP 2 Грудня 2023 09:06
А чому не в Києві відкрити єдиний центр?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus