USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вінському сподобався луцький аеропорт

22 Липня 2008 14:23
Луцький аеропорт таки стане запасним варіантом для львівського. Про це розповів голова Волинської облради Анатолій Грицюк під час прес-конференції 22 липня, - інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Грицюка, Міністр транспорту та зв’язку України Йосип Вінський 19 липня оглянув луцький аеропорт. Стан злітної смуги, як зазначив голова Волиньради, цілковито задовольнив міністра транспорту. Йосип Вінський виступив за те, щоб активно зайнятись пошуками інвесторів для фінансування розбудови об’єкту та інфраструктури.
Як заявив Анатолій Грицюк, у Луцьку будуть здійснювати посадку літаки з Києва, Одеси, а також із-за кордону. Власне, наразі вже тривають переговори з потенційним інвестором із Києва.
Довідково:
10 квітня 2008 року під час інспекції експерт УЄФА Пітер Гемпсон визнав, що луцький аеродром – найкращий із тих, який вони бачили в Україні. Цей факт під час брифінгу для журналістів підтвердили голова ОДА Микола Романюк, голова Волиньради Анатолій Грицюк та заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus