USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Віртуальна реальність, подарунки та зірки спорту в Луцьку: яким буде ЧУ з легкої атлетики

14 Липня 2018 08:00
З 18 до 21 липня луцький стадіон «Авангард» прийматиме всеукраїнську першість з легкої атлетики. На гостей змагань чекають не лише видовищні змагання, але й розіграш призів, розваги для малечі та зіркові гості.

Кожен охочий зможе спробувати себе у ролі професійного спортсмена, адже чемпіонат з легкої атлетики у Луцьку поєднає віртуальну реальність та спорт. На «Авангарді» встановлять обладнання, аби всі охочі спробувати «пробігти» стометрівку, перебуваючи не на біговій доріжці, а в окулярах віртуальної реальності.
Не доведеться нудьгувати і тим, хто від віртуальних занять спорту захоче перейти до реальних. Адже під час чемпіонату біля стадіону «Авангард» обладнають зону для дитячих стартів.
Не дарма легку атлетику називають «королевою спорту» - вона красива, граційна та витончена. «Вони стрімкі, сильні, успішні, летючі, чарівні. Часто спадає на думку, що наші легкоатлетки легко і невимушено дивилися б на подіумі. Але поки вони підкоряють спортивні вершини, маємо нагоду наживо побачити цих красунь на головній події липня у Луцьку», - повідомляють організатори.
ЧИТАТИ ЩЕ: 5 ПРИЧИН ВІДВІДАТИ ПЕРШІСТЬ УКРАЇНИ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ У ЛУЦЬКУ

«Королева спорту» - привітна і доступна. Це доведуть наші автограф-сесії під час чемпіонату. Коли ще зможемо взяти автограф в чемпіонів світу та Європи, переможців Діамантових ліг?», - зазначають організатори. Окрім відомих спортсменів на змагання приїдуть Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул, директор департаменту Міністерства молоді та спорту Україниядра Роман Вірастюк (брат українського богатиря Василя Вірастюка) та чимало інших поважних гостей.

«Отож, королева спорту запрошує! Не пропустіть видовищні змагання та розваги, які триватимуть на луцькому «Авангарді» з 18 по 21 липня», - запрошують організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus