USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

18-річний мотоцикліст, який збив на узбіччі дівчину, отримав покарання

19 Грудня 2018 08:00
Вісімнадятирічний водій мотоцикла, який, не маючи прав, збив на узбіччі дівчину в селі Кримне Старовижівського району, що на Волині, отримав умовне покарання на один рік.

Про це йдеться у вироці Турійського районного суду Волинської області від 12 грудня.

Під час судового засідання вдалося встановити, що 1 липня 2018 року вісімнадцятирічний волинянин, не маючи посвідчення водія, рухався мотоциклом «VIPER» по вулиці Центральній у селі Кримне Старовижівського району в напрямку села Мокре. Не дотримавшись правил дорожнього руху, обвинувачений виїхав на праве узбіччя в напрямку свого руху та здійснив наїзд на дівчину, яка йшла в попутному напрямку.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 21-річна дівчина отримала тілесні ушкодження у вигляді переломів, а також струсу мозку.

Допитаний у судовому засідання обвинувачений свою визнав повністю, наголосивши, що відшкодував потерпілій шкоду і готовий надалі це робити. Він просив суду призначити йому покарання у виді штрафу.

Потерпіла, своєю чергою, зауважила, що не має до хлопця жодних претензій майнового чи морального характеру, однак просила призначити йому покарання у виді обмеження волі зі звільненням від відбування покарання з іспитовим строком.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді одного року обмеження волі, однак на підставі статті 75 КК України звільнив його від призначеного покарання, якщо протягом одного року він не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
гиги Показати IP 19 Грудня 2018 08:15
Наказание 100гр штрафу.
матюха Показати IP 19 Грудня 2018 08:24
Все уже давно знают что все суды в Украине под президентом Порошенко. А у нас как ни как президенс-парламенс. республика.
Онаній до матюха Показати IP 19 Грудня 2018 10:19
до чого ти оце ляпнув ло*дло? по мотоциклу явно не мажор.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus