USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Віце-канцлер Австрії назвав санкції проти Росії «болісними»

3 Червня 2018 15:02
Віце-канцлер Австрії Хайнц-Крістіан Штрахе виступає за скасування санкцій проти Російської Федерації.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню Oesterreich, передає «РБК Україна».

«Санкції завдали шкоди, зокрема, нашій австрійській економіці. Настав час покласти край цим болісним санкціям і нормалізувати політичні та економічні відносини з Росією», - заявив Штрахе.

Як зазначається, Штрахе також є лідером правої Партії свободи, яка входить до коаліції консерваторів канцлера Себастьяна Курца. А вже через декілька днів країну з офіційним візитом відвідає президент Росії Володимир Путін.

Як повідомлялося, адміністрація президента США Дональда Трампа близька до того, щоб застосувати санкції щодо енергетичних компаній з Німеччини та інших європейських країн з метою створити перешкоду для будівництва політично суперечливого російського газопроводу «Північний Потік – 2».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 3 Червня 2018 17:47
"Санкуції"-це слово для дурноватих політиків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus