USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Війна розлучила сім'ї майже половини українців, кожен п'ятий покинув домівку. Опитування

24 Березня 2022 02:34
Після початку війни майже половині (44%) українців довелося тимчасово розділитися зі своїми коханими та близькими. Це значною мірою стосується жителів сходу.

Такими є результати опитування, проведеного Соціологічною групою Рейтинг, передає УНІАН.

Окрім розлучення із сім'єю, кожен п'ятий українець (19%) вимушено покинув своє місто/село на час війни. При цьому практично всі (93%) планують повернутися додому, як тільки це буде безпечно.

Водночас 58% з тих, хто виїхав зі своїх домівок, знають, що з їхнім житлом все без змін, 10% знають, що його пошкоджено, а 9% – що зруйновано. Інші взагалі не мають уяви, що з їхнім житлом.

Також, за даними опитування, кожен другий українець (53%), який працював до війни, сьогодні не працює. У звичайному режимі працюють 22% опитаних, 21% – або частково, менше, ніж 2% – знайшли собі нову роботу.

Понад 90% опитаних українців вірять у те, що ми зможемо відбити напад Росії і практично щодня цей показник зростає.

Понад 70% - виступають за інтеграцію з НАТО, проте показник, навпаки, постійно падає.

74% українців підтримують проведення прямих переговорів президента України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним про припинення війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus