USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Війна в Україні входить до фінальної фази, – Подоляк

21 Травня 2022 16:46
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що війна в Україні входить у фінальну фазу, в ході якої буде контрнаступ і звільнення окупованих територій, передає УНІАН.

«Ми зараз входимо у фінальну фазу, питання – скільки часу вона триватиме. Вона може затягнутися трошки, тому що росіяни, при всіх гучних заявах, сконцентрували залишки своїх ресурсів і хочуть перейти в так звану позиційну війну. Вони хочуть окопатися на певних частинах території, як робили це в 2015 році», – зазначив він.

Дії окупантів радник глави ОП називає примітивними й передбачуваними.

«Вони спочатку зайшли з апломбом – «ми тут за три дні всіх поставимо на коліна». А зараз роблять те ж, що в 2015 році. Вони окопалися на певних територіях, починають туди завозити своїх клоунів з Криму, з окупованих частин Донецької та Луганської областей, з Росії мігрантів, які створюють картинку на кшталт: у нас тут хочуть приєднатися Запорізька область, Херсонська й так далі», – сказав Подоляк.

За його словами, наміри РФ перевести війну в затяжну фазу вкрай невигідні Україні, тому що їй потрібно деблокувати всі окуповані території, включаючи Донбас.

«Україні потрібно вигнати всіх цих дивних хлопців подалі. Ця фаза війни, яка називатиметься фазою контрнаступу, буде досить жорсткою для нас, і, на жаль, ми будемо втрачати своїх людей... Але нам доведеться цю криваву фазу звільнення своїх територій в будь-якому випадку прожити», – розповів він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 21 Травня 2022 18:56
мдасссс.........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus