USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Війна забрала батька в двох діток: у Рожищенській громаді попрощалися з Героєм Сергієм Шершнем

29 Січня 2024 10:05
Обідньої пори 28 січня у центрі Рожища було велелюдно: з квітами та навколішки громада зустрічала траурний кортеж із тілом військовослужбовця 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса Сергія Вікторовича Шершня.

Про це повідомили в Рожищенській міській раді.

Біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбулася громадська панахида.

У невимовному горі припадали до домовини молода дружина Героя, батьки, брат, уся велика родина. Війна осиротила двох маленьких діточок, які пам'ятатимуть тата лише зі світлин та розповідей мами.
Мужньому Воїну світла Сергію Шершню тепер навіки двадцять дев'ять... З перших днів війни він взяв до рук зброю і майже два роки мужньо нищив ворога разом з побратимами. Був гідним сином України і надійним товаришем, про це свідчить те, що на прощанні не стримували сліз навіть вояки, які приїхали на поховання Героя.
По завершенні панахиди загиблий востаннє повернувся до рідного дому в Дубищі. Останні хвилини у батьківській оселі, спільна молитва – і домовину Героя вулицями селища, вздовж яких навколішки стояли люди, провели до храму.
Чин відспівування захисника України Сергія Шершня відбувся у місцевому Свято-Володимирському храмі ПЦУ.

Поховали Героя з усіма військовими почестями на сільському кладовищі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus