USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Війна забрала молоде життя: повідомили про загибель Олександра Іваненка з Дубища

8 Грудня 2022 17:38
Завтра Рожищенська громада прощатиметься з захисником України Олександром Іваненком із села Дубище.

Про це повідомили у Рожищенській міськраді.

Стрілець-санітар Олександр Миколайович Іваненко 1991 року народження загинув 5 грудня під час артилерійського обстрілу поблизу Білогорівки Бахмутського району на Донеччині.

Поховання загиблого Героя відбудеться у п'ятницю, 9 грудня. Траурна процесія з тілом загиблого прибуде до Рожища о 12:00.

На площі біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбудеться громадська панахида.

Відспівають Олександра Іваненка о 13:00 у храмі Дубища.

«Просимо жителів громади прийти та гідно провести в останню дорогу нашого загиблого земляка. Щиро розділяємо горе родини та схиляємо голову в глибокій скорботі і шані», – йдеться в дописі.

Жалоба за загиблим Героєм триватиме у громаді з 8 до 10 грудня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого захисника. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus