USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Війська РФ приготувалися до наступу відразу на 3 міста, - ЗМІ

10 Вересня 2014 18:48
Волонтер спільноти "Армія SOS"Юрій Касьянов стверджує, що за інформацією з передової у зоні АТО, до закінчення "перемир'я", можливо, залишилися лічені години.

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Згідно з даними української розвідки, 70% військ Російської Федерації відведені з території України" (Порошенко). А за інформацією з передової до закінчення "перемир'я", можливо, залишилися лічені години", - написав він.

Зі слів волонтера, російські війська приготувалися до наступу на населені пункти Щастя, Дебальцеве та Маріуполь.

"Перепочинком вони скористалися сповна - щоб замінити пошарпані підрозділи, підтягнути тили. Ні Путіну, ні його маріонеткам з ЛНР/ДНР не потрібна опереткова "Новоросія" в декілька повітів величиною. Активні наступальні операції можна вести ще тільки місяць-півтора - до настання осіннього бездоріжжя і холодів. А напередодні опалювального сезону Захід навряд чи помітить чергову агресію Росії", - написав Касьянов.




Нагадаємо, сьогодні під час розширеного засідання Кабінету Міністрів Президент Петро Порошенко заявив, що Росія вивела 70% своїх військ з території України.

Водночас, координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук повідомив, що окупаційні російські війська продовжують концентруватися на півночі Криму поблизу кордону з Херсонською областю. Також він повідомляв, що з Росії до Новоазовська російські війська перекинули 180 одиниць військової техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus