USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Військові капелани завезли воякам на схід домашні вареники

27 Лютого 2017 08:53
Нещодавно відбулася чергова благодійна поїздка військових капеланів на схід, інфомують на сайті Волинської єпархії УПЦ КП.

Цього разу в зону АТО вирушили протоієреї Андрій Мовчанюк (Гаразджа), Іван Гуреєв (Підгайці), Віталій Антонюк (Забороль) та священик Валерій Владика (Сьомаки).

Капелани відвідали бійців 92-ої ОМБр, передавши їм гуманітарну допомогу. Окрім традиційних пакунків, привезли для солдат дуже багато домашніх вареників, голубців та котлет, які виготовили парафіяни. Душпастирі традиційно відвідали й вихованців дитячого будинку творчості, дитсадка Мар’їнки та зведеної школи Красногорівки (які раніше навчалися у різних закладах). Їм теж привезли подарунки.

Також капелани молилися у Волновасі разом з ієромонахом Макарієм (Дядюсем), який зараз опікується місцевою парафією Всіх волинських святих. У грудні минулого року керуючий нашою єпархією відправив чин заснування цього храму та поставлення хреста, оскільки Волноваха є містом-побратимом Луцька. Церква будується у пам’ять про воїнів-волинян, які загинули під цим райцентром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus