USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Військові відбили 4 танкові атаки

17 Липня 2014 08:58
4 атаки відбили українські військовослужбовці, сили АТО знищили техніку бойовиків. Про це інформують Факти.

Як повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, з учорашнього дня не вщухали бої поблизу населеного пункту Маринівка. Українські військовослужбовці відбили 4 атаки противника.

"Бойовики наступали під прикриттям 5 танків і декількох БТР. У відповідь вогнем сили АТО знищили 3 танки і 2 БТР. Також знищили 3 автомобілі терористів, що доставляли бойовиків до місця бою", - написав він у Facebook.

Дані щодо втрат обох сторін уточнюються. "В районі населеного пункту Стукалова Балка виявили 2 розвідувальних БПЛА терористів. По них відкрили вогонь, але збити безпілотники не вдалося. Через 15 хвилин після виявлення БПЛА терористи відкрили вогонь по блок-посту сил АТО поблизу Стукалової Балки", - додав Тимчук.

Також бойовики здійснили обстріл блок-посту сил АТО біля селища Металіст біля Луганська. "Обстріл вівся з мінометів. Втрат серед військовослужбовців немає", - зазначив керівник групи. Додає, що з танків обстріляні позиції сил АТО на території Луганського аеропорту. Втрат серед військовослужбовців немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 17 Липня 2014 10:32
ПІД Маринівкою сепаратисти взяли у своєрідни
Роман Показати IP 17 Липня 2014 10:43
Під Маринівкою сепаратисти оточили декілька тисяч українських військовослужбовців та до сотні одиниць бронетехніки та безжалісно обстрілюють їх із тяжкої артилерії та =градів=.Кількість вбитих та поранених сягає декілька сотень чол.Підрозділи укр.армії намагались взяти в кільце Луганськ і Донецьк ,але самі попали у= котел=.Про це повідомляють навіть деякі укр.телеканали та журналісти.
ФигВам Показати IP 17 Липня 2014 16:12
А, так это "говорящая каска" Тымчук сообщил? Эх, а я-то чуть было не поверил...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus