USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Військові з Волині показали, в яких умовах воюють з ворогом

17 Травня 2015 14:02
Волинські бійці ЗСУ, які боронять українські рубежі на Донеччині, поділилися із громадськістю кадрами фронтового побуту.

Це непричесана реальність передової. Без косметики для центрального телебачення, - пише Нововолинськ діловий.

- Ось це уламки від "Градів", - бубонить солдат із позивним "Праведник". - Такими гостинцями нас пригощають сєпари і "брати-росіяни"! Йдемо до бліндажу. Повсюди самі сходинки. Недарма нас називають "бойовими сусліками". Ми зарилися в землю. Пішли через окопи. Отут і вхід до нашого бліндажу. В цій королівській ложі ми й живемо.

До речі, у кадрі видно мотоцикл, який військовим пожертвував священик Олексій Гольчук, а волонтери "Волинських патріотів" організували ремонт техніки та доставку на передову. Майорить і наш прапор. Він - незмінний атрибут більшості фронтових фотографій.

Текст - Андрій Сорока
Фото, відео - боєць "Праведник"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus