USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Військовій Майї Москвич Луцькрада виділить пів мільйона на квартиру

5 Грудня 2023 13:40
Луцька міська рада співфінансуватиме придбання квартири для волинської військовослужбовиці Майї Москвич. Міська рада оплатить 50% вартості житла.

Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Луцької міськради 5 грудня, пише ВолиньPost.

У межах виконання Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників АТО/ООС та членів їх сімей Майї Москвич передбачили 50 квадратних метрів нормативної площі житла.

Майже 539 тисяч гривень – сума співфінансування, яка буде перерахована із бюджету Луцької міської територіальної громади. Таку ж суму повинен внести на рахунок в банку учасник Програми забезпечення житлом, тобто Майя Москвич.

Як відомо, волинянка Майя Москвич родом із селі Нічогівка колишнього Маневицького району. Вона – громадська активістка, учасниця Революції Гідності, ветеранка російсько-української війни, перша жінка-учасниця Національної збірної України в міжнародних змаганнях Invictus Games, засновниця клубу Archers Birds.

Читати ще: «Я зробила щось нереальне», – лучанка Майя Москвич про золото на «Іграх Воїнів» у США

У серпні минулого року привезла з Ігор воїнів, що відбувалися у США, три золоті медалі для України: здобула першість зі стрільби з лука, кульової стрільби з гвинтівки стоячи та перемогла у гольф.

Нині служить у 2-му окремому стрілецькому батальйоні Сухопутних військ ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 5 Грудня 2023 15:31
Хиба в нас немає справжніх героїв пройшовши шлях від Дебальцева до Авдіївки - без кінцівок нагороджених орденами ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus