USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Військовослужбовці Нідерландів просяться на Донбас

21 Липня 2014 11:31
Голландські солдати вимагають від міністра оборони Королівства відправити їх в Україну в зону АТО. Про це повідомляє УНН з посиланням на нідерландське видання Joop.nl.

У зв'язку з цим вони написали відкритий лист міністру оборони Королівства Нідерландів Дж. А. Хенніс-Плассхаерт.

"Шановна пані Дж. А. Хенніс-Плассхаерт.

Після катастрофи пасажирського літака MH17 Malaysia Airlines вже пройшло чотири дні. Дні інтенсивної печалі, жалю і скорботи.

Фрагменти тіл загиблих пасажирів розсіяні на милі в зоні бойових дій - зоні на сході України, за яку б'ються українські урядові війська і проросійські сепаратисти.

Шановний міністр, те, що нині відбувається з останками пасажирів, у тому числі практично 200 голландськими громадянами, є неповагою, огидним і абсолютно неприйнятним.

ОБСЄ намагається отримати контроль над ситуацією. Але соціальні медіа рясніють закликами до дії, а не словами.

Використовуйте свій вплив, щоб прем'єр-міністром Рютте було прийнято рішення про якнайшвидше відрядження голландські військ до Східної України і - у співпраці з законною владою України - з усіма можливими і відповідними засобами, щоб повернути ініціативу щодо вирішення цієї ситуації, де вони (російські терористи прим .) мають право на наших загиблих.

Це найменше, що ми можемо зробити для наших співгромадян, які невинні і померли в результаті злочинного ідіотизму.

З повагою, Марсель, Королівська армія, ад'ютант.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вінстон Показати IP 21 Липня 2014 12:20
правильно!
пу Показати IP 21 Липня 2014 13:01
Бред!
Александр Показати IP 21 Липня 2014 14:08
Не бред. Просто ВН моло бы и ссылку дать http://www.joop.nl/kijk-nou/detail/artikel/27853_nederlandse_militair_roept_hennis_op_tot_gewapende_actie_in_oekraine/ а кому бред, могут и комментарии перевести переводчиком))
Ната Показати IP 21 Липня 2014 14:49
Давно війська ЄС потрібні в Україні, тому що наші ж українці готові продати державу, щоб збагатити кишені!!!!!!!!!
Лучанин Показати IP 21 Липня 2014 15:57
Світовому співтовариству через рішення Генеральної Асаблеї слід переформувати Раду Безпеки ООН, позбавивши країну-агресора РОСІЮ місця постійного члена РАДБЕЗУ.
Яна до Лучанин Показати IP 21 Липня 2014 18:18
Шановний,росіяни і створили ООН(почитайте установчі документи).Цікаво,ще немає ні яких даних експертів щодо літака,а вже усе як завжди повісили на Росію.Коли наші військові збили російський цивільний літак і загинула купа людей наші вели себе так само поки їх носом не ткнули в брехню...
ПАТРІОТИ Показати IP 22 Липня 2014 09:04
МОЛОДЦІ - ХАЙ СХІДНЯКАМ БУДЕ ПРИКЛАД А НЕ НА ЗАХІД ВІТКАЮТЬ "БІЖЕНЦІ" і НОСОМ ТУТ КРУТЯТЬ......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus