USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Військовий експерт пояснив, чому Путін хоче дотягнути війну в Україні до зими

15 Липня 2022 07:18
Військовий експерт Михайло Самусь вважає, що російський диктатор Володимир Путін поставив собі зараз завдання – дотягнути війну до зими, щоб використати енергетичну кризу в Європі.

За його словами, Путін спробує максимально використати цей період, щоб зламати європейську єдність у боротьбі проти РФ, передає ТСН.

«Путін не знає, що робити, але зупинитися він не може. Це, на мою думку, найбільш тривожний фактор, бо Путін буде вимагати нарощувати інтенсивність і все-таки зламати Україну та Захід. Він, звісно, буде сподіватися на енергетичну та продовольчу кризу, звичайно, в основному – на енергетичну кризу. Всім зрозуміло, що останній «гастроль» Путіна буде цієї зими. Далі ні російський газ, ні нафта, ні інші енергетичні фактори не будуть працювати. Він спробує максимально використати цей період, щоб тиснути на Європу та зламати, знову ж таки, європейську єдність», – сказав експерт.

Самусь висловив думку, що російський фюрер сподівається на енергетичних крах Європи. Таким чином, як вважає Путін, ЄС примусить Україну підписати угоду про капітуляцію.

«Він хоче використати енергетичну зброю. Його завдання зараз – протягнути з цією війною хоча б до зими, коли він почне тиснути на Європу іншими методами. Він сподівається, що буде величезна криза. Україну примусять підписати капітуляцію і якимось чином вийти з цієї проблеми. Путін, звісно, не хоче здаватися, бо розуміє: щойно він зупинить війну, його розірве всередині країни його ж оточення за те, що втягнув їх в таку халепу, яка не дає їм будь-яких шансів на розвиток», – зазначив експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Степанович Показати IP 15 Липня 2022 10:12
До 60х років газом ніхто не обігрівався і жили так що до дупи твої лякалки а ось росія без продажу здохне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus