USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Візит Святішого Патріарха українці зможуть побачити у прямому ефірі

18 Липня 2009 10:00
Дві українські телекомпанії допоможуть побувати на усіх урочистих заходах тим, хто не зможете туди потрапити особисто. Пряму трансляцію здійснюватимуть телеканали «Інтер» та «Глас. Про це 18 липня повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією прес-служби Волинської єпархії УПЦ, також ці телеканали представлять прямі включення, новини та аналітичні дайджести. Окрім того, перегляд  відеоматеріалів у режимі он-лайн буде доступним на сайтах телеканалів «Глас»  та «Інтер».
 
Для того, щоб телеглядачі побачили усе до дрібниць, працюватимуть найкращі оператори, режисери та журналісти двох каналів, які дозволять перенестися до найважливіших місць перебування Патріарха: на Володимирську гірку, у три Лаври (Києво-Печерську, Святогірську та Почаївську) та на місце хрещення святого князя Володимира – у Херсонес (Крим, Севастополь).
 
Трансляції дозволять помолитися за святковими богослужіннями разом з Предстоятелем РПЦ та почути чимало унікальних фактів у коментарях ведучих. Під час архіпастирського візиту Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила в Україну телеканал «Інтер» та телеканал «Глас»  будуть вести прямі трансляції з:
 
– аеропорту «Бориспіль» – зустріч Святішого Патріарха Кирила (27 липня о 08:30);– Володимирської гірки – молебень (27 липня о 09:15);– Успенської Києво-Печерської Лаври – Всеношна (27 липня о 17:00) та Божественна літургія (28 липня о 09:00);— Успенської Святогірської Лаври – Божественна літургія (30 липня о 09:00);– Свято-Володимирського храму Херсонеса – Божественна літургія (2 серпня о 08:00);– Успенської Почаївської Лаври – Божественна літургія (4 серпня о 09:00).Прямі трансляції повністю будуть у ефірі телеканалів «Інтер+» та «Глас», а телеканал «Інтер» робитиме прямі включення та спецвипуски новин для більш детального, оперативного та компетентного висвітлення подій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гена Показати IP 20 Липня 2009 08:14
тю.. нашли шо показувати... Інтер це канал де по повній піарять артемія поценюка, мабуть він і виступатиме в перервах між трансляцією цього святійшого їхнього...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus