USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вкладникам «Дельта Банку» відзавтра почнуть повертати кошти

10 Червня 2015 11:06
Вкладникам найкрупнішого неплатоспроможного комерційного "Дельта Банку" з 11 червня почнуть повертати кошти.

Про це повідомляє Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

"Із 11 червня 2015 року "Дельта Банк" починає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 3 березня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати коштів будуть здійснюватися через установи чотирьох банків", – ідеться в повідомленні.

Фонд також розмістив детальні контакти всіх банківських установ, що виплачуватимуть кошти.

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗДІЙСНЕННЯ ВИПЛАТ ВКЛАДНИКАМ АТ «ДЕЛЬТА БАНК» ЗА ДОГОВОРАМИ БАНКІВСЬКОГО ВКЛАДУ, СТРОК ДІЇ ЯКИХ ЗАКІНЧИВС...

Posted by Фонд гарантування вкладів фізичних осіб on 9 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, "Дельта Банк" віднесли до категорії неплатоспроможних 2 березня. НБУ наголошує, що 94% усіх вкладників АТ "Дельта Банк" мають вклади в межах гарантованої Фондом гарантування вкладів фізосіб суми 200 тисяч гривень, отже вони отримають свої вклади в повному обсязі. Кількість таких вкладників становить 554 тисячі.

Частина клієнтів зі значними обсягами вкладів (близько 6% від кількості усіх вкладників) отримають свої вклади в межах суми, гарантованої Фондом
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mik (галицька миша) Показати IP 10 Червня 2015 13:00
Накрився банк... жiночим органом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus