USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Влад Яма та Наталка Карпа побували у Луцьку. ФОТО

4 Грудня 2012 16:10
Судити вокально-хореографічний конкурс «Твій шанс» до Луцька приїхали Влад Яма та Наталка Карпа. Переможницею творчого змагання стала співачка з Вінниці.

Про це повідомляє видання «ВолиньPost».

Так, 2 грудня у Луцьку продюсерський центр «Твій шанс» організував однойменний конкурс для вокалістів та хореографічних колективів зі всієї України. Змагання тривали впродовж цілого дня у Палаці культури міста.

Конкурсна програма складалася з двох частин: вокальної та хореографічної. Співаків судило журі, у складі якого були співачки Наталки Карпи та гурту «Шоколадка». Майстерність танцюристів та танцювальних колективів оцінювали Артем Шошин, Влад Яма, Олександр Кашевський та Віктор Дужич-Ніколайчук.







Конкурсанти змагалися у кількох вікових категоріях. Найменшим було від 5 до 9 років, а старшим учасникам – більше 19. Участь у конкурісі взяли колективи та сольні учасники з Києва, Львова, Хмельницького, Луцька, Вінниці, Тернополя, Рівного, Чернівців, Житомира, Сум, Полтави та Івано-Франківська.







Головний приз – гран-прі конкурсу, виборола співачка з Вінниці Наталія Брацішевска. Решта колективів та співаків розділили перші, другі та треті призові місця у кожній з категорій.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
cc Показати IP 5 Грудня 2012 13:39
Кашевському - респект
Лучанка Показати IP 5 Грудня 2012 16:29
Ви б (до місцевих "жжуррналлісттів") , соррі,але по-ін. вас не назвеш краще б побільше дали нам фото з Ямою та Карпою, а не з гімнастичними рухами дітей..., а то назив.:Як дл села стаття)))
я Показати IP 5 Грудня 2012 17:11
"Судити вокально-хореографічного конкурсу «Твій шанс» до Луцька приїхали... ", "журі, у складі якого були співачки Наталки Карпи та гурту «Шоколадка».." - ви чєвоо???
Нефонат Показати IP 6 Грудня 2012 12:09
Якого біса одних називають повними іменами, а інших домашніми погонялами?
Гостя Показати IP 6 Грудня 2012 15:40
Продюсерський центр "Шанс", а не "Твій шанс".
надія Показати IP 11 Грудня 2012 20:38
конкурс сподобався, один недолік, що різножанрові пісні ( народний, естрадний, академічний спів) обєднали в одну категорію і дали на соло 3 місця.Маленькі діти дуже розплакалися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus