USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада не відключатиме газ волинянам за участь у Майдані. ЗАЯВА

10 Лютого 2014 12:50
Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк спростував інформацію про те, що він написав послання до жителів сіл з погрозами відключити комунікації учасникам Майдану.

Нагадаємо, активіст луцького Евромайдану Володимир Бут-Гусаїм на своїй сторінці в Facebook розповсюдив фотографію з листівкою, в якій повідомлялося про майбутні санкції для прихильників Майдану, які живуть у селах Крупа, Струмівка та Підгайці.

У своїй заяві Юрій Семенюк закликає відповідні органи вжити заходів для припинення провокацій та вирішити питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності провокаторів. Текст заяви публікуємо повністю.

Начальнику Луцького РВУМВС України
у Волинській області С.А. Тягунову
Підгайцівського сільського голови Юрія Михайловича Семенюка

ЗАЯВА

Доводжу до Вашого відома, що в соціальних мережах 07 лютого 2014 року на сторінці Володимира Бут-Гусаїма було розміщено звернення-погроза

до жителів Підгайцівської сільської ради ( від мого імені як голови, хоча я ніякої інформації не писав і не розміщував) відключення води, газу та порушення кримінальної справи у разі підтримки Євромайдану ( оригінальний зміст додається).

10 лютого 2014 року дана інформація була розміщена на сайті „Волинські новини" та „Главком".

Під час спілкування по телефону з гр. Володимиром Бут-Гусаїмом ( 10.02.2014 року о 9 год 47 хв) ним було повідомлено, що зазначену вище інформацію йому принесли жителі села Підгайці, хто саме - він відмовився назвати категорично.

Заявляю, що я, Семенюк Юрій Михайлович, будь-якої інформації в соціальних мережах не розміщував, інтерв'ю чи коментарі не давав, а звернень зі сторони жителів Підгайцівської сільської ради не було.

В зв'язку з тим, що дані дії відбуваються не вперше (перша провокація, а саме, розклеювання листівок на території сільської ради була в грудні 2013 року) розцінюю їх як провокаційні та втручання в роботу органів місцевого самоврядування.

Прошу Вас вжити заходів для припинення даних провокацій відносно мене та працівників сільської ради, та вирішити питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності провокаторів.

Сільський голова Ю. М. Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
zz Показати IP 10 Лютого 2014 12:54
а чи ще є адмінвідповідальність за паніку?
qq до zz Показати IP 10 Лютого 2014 13:02
нажаль різним типам Володимирам Бут-Гусаїмам все з рук зходить...!:(
селянин Показати IP 10 Лютого 2014 13:07
все рівно того семенюка треба покарати за ПР.... ТАК ЯК "КОМУНЯКИ" ТА ПР заборонена у нас ....
Р до селянин Показати IP 10 Лютого 2014 13:31
Як у вас заборонені ці партії - то може ви там "у вас " і не користуйтесь газом - бо він з Росії - відключіть світло та відмовтесь від пенсій та соц допомог - бо це все від влади яка представлена ПР.
Іван Г. Показати IP 10 Лютого 2014 13:22
В мене родина живе в Підгайцях і вони не вірять в листівки, які були розклеєні від імені голови сільради. Про нього дуже гарно відгукується громада. Видно володимир буд гусаїм просто людина без будь яких моральних цінностей, якщо зводить наклепи на людей.
Луцьк Показати IP 10 Лютого 2014 13:28
А у нас тепер майданутим можна все. Якби взяли за ж*пу одного-другого, то може дурі менше стало!
Сільська рада Показати IP 10 Лютого 2014 14:17
Семенюк Юрій Михайлович не є членом будь якої партії (позапартійний).
За голову Показати IP 10 Лютого 2014 22:28
він чудова людина, особисто з ним знайомий і всі жителі сіл йому вдячні за турботу і порядок, також знайомий з Гусаїмом, прізвищем все сказано, вискочка неадекватна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus