USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влада закриває «Доброго ранку, країно!» на «UA: Перший» після ефіру з Тимошенко

9 Липня 2018 13:17
На телеканалі «UA: Перший» закривають програму, в якій Тимошенко заявила про плани президента Порошенка зірвати вибори за допомогою війни.

Так, після ефіру з Юлією Тимошенко керівництво Національного громадського телебачення повідомило про закриття програми «Доброго ранку, країно!». Як передає Цензор.НЕТ, про це сьогодні в ефірі програми, яка виходить на "UA: Перший", повідомила ведуча Тетяна Терехова.

За її словами, сьогоднішній випуск «Доброго ранку, країно!» може стати останнім в ефірі «UA: Перший».

«Після ефіру з Юлією Тимошенко керівництво Національного суспільного телебачення повідомило, що нас закривають. Тобто канал закриває найбільш рейтингову програму в ефірі "UA: Перший" після інтерв'ю з опозиційним політиком. Очевидно, що перед виборами владі не потрібна об'єктивна й незалежна журналістика", - зазначила Терехова.

Вона повідомила, що впродовж усього часу, поки виходила програма, колективу телефонували та погрожували закриттям.

"Нас критикували за те, що ми висвітлюємо провал "реформ" і показуємо, як дійсно живуть люди. Нам погрожували закриттям після ефірів опозиційних політиків. Ми довгий час успішно чинили опір наступу на програму. Зараз ми розуміємо, що один на один з владою вистояти не зможе жоден творчий колектив", - зазначила Терехова.

Ведуча повідомила, що програма буде боротися за право на суспільне телебачення для суспільства, а не для влади.

"Дуже шкода, що суспільне телебачення, прикриваючись гаслами про захист свобод в Україні, насправді впроваджує жорстку цензуру. І закриття "Доброго ранку, країно!" - один із багатьох прикладів по всій Україні. Але нас не зламати! Свободу слова не можна вимкнути рубильником", - резюмувала Тетяна Терехова.

Нагадаємо, 5 липня відбувся ефір "Доброго ранку, країно!" на "UA: Перший", у якому взяла участь Юлія Тимошенко. Вона звинуватила Петра Порошенка в переговорах з "ЛНР-ДНР" з метою ескалації війни на Сході України і зриву виборів президента в 2019 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Пердлина Волинi Показати IP 9 Липня 2018 13:24
Нечувана свобода слова
Анонім Показати IP 9 Липня 2018 13:41
Якщо це правда,то Бог йому суддя,але всерівно ВОНА не буде президентом,знову все те ж саме,помаранчеві,голубі....і ВОНА з новим курсом(у.о) і так по колу.Де та людина,не залежна,нова,чесна,нас мільйони,невже немає однієї нормальної людини?Ті ж самі лізуть до влади,та коли ж воно все кінчиться.п.с.думка в голос
скептик до Анонім Показати IP 9 Липня 2018 21:00
довго вам ще прийдеться чекати месію
Анонім до скептик Показати IP 10 Липня 2018 13:05
А ви з іншої країни?не вам,а нам.
лучанин Показати IP 9 Липня 2018 14:04
Новий курс, це знову газ по 450 дол. по її контрактах, плюс бери або плати?. В одному з ефірів вона палко закликала не витрачати гроші на білборди а віддати на АТО. Їду через весь Луцьк і кругом Юля з новим курсом на всіх білбордах. Хватить вже нам Путінських ставлеників, обираймо нових не заплямованих
777 до лучанин Показати IP 9 Липня 2018 14:38
Новых? А это кого? Петюню по второму разу?
скептик до 777 Показати IP 9 Липня 2018 21:01
нє лєгітімного срастова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus