USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Влада Камінь-Каширська не має грошей для фінансування юридичної роботи варти порядку?

31 Березня 2009 10:39
Перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Ярощук  провів нараду начальників відділів та управлінь райдержадміністрації, керівників територіальних підрозділів органів виконавчої влади. Про це 31 березня повідомляють «Волинські Новини».
На нараді про взаємодію Камінь-Каширського районного відділу УМВС України у Волинській області з населенням, громадськими формуваннями та засобами масової інформації розповіла капітан міліції, інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями районного відділу УМВС України у Волинській області Ольга Ліпич.
За словами пані Ліпич,на території району діє 11 громадських формувань з них – 10 в селах району, їхня загальна чисельність – 110 чоловік. У 2009 році за участю варти порядку провели 10 рейдів з відпрацювання населених пунктів, річок, озер і лісових господарств.
Як інформує сайт Камінь-Каширської РДА, співробітники установи забезпечили охорону листонош під час виплати пенсій жителям району. У цьому році розкрили 7 злочинів, затримали 22 особи за скоєння різних правопорушень.
Спільно з дільничими інпекторами проводиться профілактична робота з особами схильними до протиправних дій. Варта порядку забезпечує охорону громадського порядку біля сільських Будинків культури і клубів  під час святкових і вихідних днів.
Найкраще працюють у таких сільських радах: Піщане, Раків Ліс, Пнівне, Черче. Окрім того, як розповіла капітан міліції, у 2007 році Камінь-Каширській варті порядку надали статус юридичної особи, очолює формування заступник міського голови Шворак Микола. Правда, діє вона формально. Ні примішення, ні відповідних документів в міської варти порядку немає.
На критику в адресу міської варти порядку міський голова Василь Бондар сказав, що міська влада немає для організації цієї роботи відповідних коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus