USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Влада хоче ревізії баз відпочинку на Шацьких озерах

23 Травня 2011 10:28
Бази відпочинку на Шацьких озерах влада Волині хоче поділити на три тимчасові категорії – одним дозволить працювати, другим дадуть 10 днів, аби усунути недоліки обслуговування туристів, третім у цьому сезоні заборонять працювати взагалі.

Такий намір озвучив 23 травня голова Волинської ОДА Борис Клімчук, заявивши, що проведе 27 травня з цього приводу нараду у Шацьку.

«Шацьк, Шацьк, Світязь, Гряда. Там зробимо, приведемо до порядку, але елементарні правила життя і поведінки, хоча б літній період часу на наших озерах вони повинні бути дотримані в цьому році», - сказав Клімчук.

«Мене не цікавить бізнес, мене навіть не цікавить статистика оздоровлення дорослих людей. Дітей - так. Мене не цікавлять «воплі водоплясова», що трудящі чекали цілу зиму, щоб відпочити тиждень на Світязі. Якщо трудящим не створили умови, то вони відпочивати не будуть», - сказав губернатор.

«Ніяких лобістських справ, заяв…Бази, які не готові, відкриті не будуть», - зазначив Клімчук.

Губернатор поставив під сумнів узагалі доцільність існування баз відпочинку, які закріплені за певними підприємствами чи установами. Він зазначив, що у світі лише «серйозні фірми, і то дуже обережно, дозволяють собі такі речі. Та і це виключення з правил. А ми продовжуємо уповать».

Для прикладу, голова облдержадміністрації навів слова свого першого заступника Олександра Башкаленка, який ознайомившись з темою шахтарських баз, охарактеризував їх стан «кошмаром».
«А я тобі скажу Саша, що був період середини кінця дев’яностих років, коли я казав шахтарям (і ціна була тоді): продайте базу, заплатіть борги по зарплаті. Це була чесна розмова. Наша задача, аби в шахтаря була зарплата така, щоб він сам міг їхати відпочивати туди куди він вважає за потрібне. А бази вони ж лягають на загальний котел. Погане утримання, поганий договір і поганий кошмарний відпочинок в результаті», - прокоментував Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
так Показати IP 23 Травня 2011 10:41
наша пісня гарна й нова - починаймо її знову. Вже років 10 керівники ОДА так говорять і говорять, а Світязь все гірший і гірший.
михаил Показати IP 23 Травня 2011 11:47
готовит себе почву чтобы за копейки прибрать к рукам землю:)
San Показати IP 23 Травня 2011 12:00
А ті, кому заборонять працювати, все-одно працюватимуть. А відпочивальники на момент перевірки ховатимуться по кущах чи бігатимуть по чужих пляжах!
Анічка Показати IP 23 Травня 2011 12:41
Зробіть щось, щоб там не було такого кошмару! Там старшно! І всі їдуть на море....
kamil Показати IP 23 Травня 2011 13:53
дякую губернатору і надіюсь що буде результат!
revizor Показати IP 23 Травня 2011 15:30
Це не ревізія, а наведення порядку! Досить вже усі-пусі, а Клімчук свого доб'ється!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus