USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Влада нас боїться», - підприємці на Майдані. ФОТО

27 Листопада 2010 14:52
Влада боїться соціального вибуху і не хоче виглядати не в кращому світлі перед партнерами країн Західної Європи.

Про це заявив головний координатор акції протесту проти Податкового кодексу Олександр Данилюк, повідомляє «Українська правда».

За його словами, це підтверджує відвідування президентом Віктором Януковичем і прем'єр-міністром Миколою Азаровим у суботу, 27 листопада наметового містечка на Майдані Незалежності.

"Якщо Янукович і Азаров таки відвідали наметове містечко, це свідчить про те, що вони бояться наслідків даної акції, що соціальна напруженість може призвести до соціального вибуху", - зазначив активіст.

"Крім того, Віктору Федоровичу в зв'язку з соціальною нестабільністю в очах Західної Європи не вигідно виглядати не дуже добре", - додав він.

Негативним моментом він назвав відмову Януковича обговорювати питання переформатування Верховної Ради, оскільки більшість протестуючих підтримують ініціативу референдуму про достроковий розпуск парламенту.

"Це половинчаста позиція з боку Януковича", - сказав головний координатор акції протесту.

Він також повідомив, що глава держави в четвер, 2 грудня, планує зустрітися з учасниками акції, але формат цієї зустрічі поки що не відомий.

Після завершення візиту президента і прем'єра один із координаторів акції заявив у гучномовець: "А тепер помийте руки і викиньте з вух все, що ви чули".

У свою чергу прес-секретар Харківської облорганізації профспілки підприємців Сергій Фісун повідомив "Українській правді", що "люди дуже сумніваються, що переговори пройдуть з тими людьми, які дійсно представляють їх інтереси".

"Обіцянки Януковича про те, що він можливо заветує цей закон мають половинчастий характер, тільки переформатування влади, яка прийняла цей антинародний кодекс є дієвим заходом", - вважають активісти.

Фісун уточнив, що Янукович в різкій формі відмовився говорити про політику і заявив, що у всьому "винна бюрократія".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
МИТАР Показати IP 28 Листопада 2010 10:34
Хто вас боїться-злодії? Платіть податки поки ще мовчать пенсіонери, медики,вчителі,студенти, армія і т.д. Ви обдираєте простих людей надуманими цінами і ще не хочите ділитися з ДЕРЖАВОЮ ? ЗЛОДІЇ І АНТИДЕРЖАВНИКИ.
Депутат Показати IP 28 Листопада 2010 11:38
Згідний з МИТАРОМ на всі 100%!!!!!!!!!!
VSC до Депутат Показати IP 29 Листопада 2010 09:55
Кто-бы говорил. Два взяточника поддерживают действия воровской власти.
Волиняка Показати IP 28 Листопада 2010 14:56
До Митара і Депутата. Злодіями людей називає та людина,в якої, як говорять росіяни в самої рильце в пушку. Так,що не ображайте людей. А якщо ви, шановні думаєте, що податковий кодекс вас не зачепить, то ви дуже помиляєтеся.
Базарниця Показати IP 28 Листопада 2010 16:50
Обмежені йолопи тільки можуть таке писати (митар і депутат). Завтра бастонуть перевізники і добитатися на роботу будете пішки, або тролейбусом. А самим слабо на морозі померзнути? Йдіть спробуйте з вищою освітою шкарпетками поторгуйте, - тоді, може, дойде.
Ястребок Показати IP 28 Листопада 2010 17:31
Среди предпринимателей есть и такие, о которых написал МИТАР, и совсем другие. Это во-первых, во-вторых - разве всё зло от малого и среднего бизнеса, а крупный не уходит от налогов?..
goodok Показати IP 28 Листопада 2010 19:20
Серед підприємців відсоток злодіїв не більший ніж серед непідприємців і це обєктивно. Податки виростуть в 4-5 разів, неофіційне тиснення від контролюючих органів - в десятки разів, незручності, повязані з додатковим адмініструванням підприємницької діяльності збільшаться теж на декілька позицій. І тільки такі суб'єкти як депутат і митар, що і в очі не бачили новий податковий кодекс, скавінчать як злякані собаки, боячись, що хвиля протестів дістанеться і їхнього горла! Що, не любите коли народ бушує? Звикайте держиморди!
Вчитель Показати IP 29 Листопада 2010 08:48
Тупоголові спекулянти. Митар написав усе правильно, але ви і прочитати невмієте. Ось і вся біда.
VSC до Вчитель Показати IP 29 Листопада 2010 09:57
Стань этим тупоголовым спекулянтом, и будет тебе счастье.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus